Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Emotívne video manželky novej jednotky Slovana: Dnes sme plakali, objímali sme sa

Kanadský reprezentačný brankár so srbským pasom Milan Borjan bude nosiť v Slovane číslo 82, čiže rovnaké, aké mal počas šiestich sezón v Crvenej Zvezde Belehrad.

06.07.2023 12:01
Milan Borjan s manželkou Snežanou Borjanovou. Foto:
Milan Borjan s manželkou Snežanou.
debata (4)

Ešte pred tromi mesiacmi mala pritom Borjanova kariéra jasným smer. Bol kapitánom srbského majstra a zmluvu mal na tri roky.

No nový tréner belehradského klubu Barak Bahar mu jasne oznámil, že s ním v bránke nepočíta a nebude jednotkou Crvenej Zvezdy.

Švajčiarsko SR futbal EKL osemfinále Bazilej Slovan Čítajte viac V Slovane sa sťažoval na nízky plat. Bývalý kapitán belasých našiel šťastie v emirátoch

Skúsený 35-ročný Borjan nemal záujem sedieť na lavičke. Netrvalo dlho a upísal sa na ročné hosťovanie do Slovana Bratislava. No kým fanúšikovia belasých sa môžu tešiť na istotu medzi žrďami, Borjanova rodina v Srbsku smúti.

Aspoň tak možno vnímať emotívne video, ktoré na Instagrama zdieľala jeho manželka Snežana Borjanová. Veď pozrite si ho:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Snezana Borjan (@snezanafi)

Borjan sa totiž doma v Srbsku dlho neohrial a po návrate z medzinárodného turnaja Gold Cup sa takmer okamžite presunul do Bratislavy. „Najťažším momentom bolo lúčenie s manželkou Snežanou a synom Filipom,“ napísal portál informer.rs.

„Jedna strana mince sú všetky Milanove víťazstvá, z ktorých sa zakaždým tešíme, ako keby boli prvé. Filip sa tešil s tatinom zo šiestich titulov za šesť rokov. Ale viete čo je pre neho najväčšia medaila? Otcovo objatie,“ napísala v príspevku Snežana.

Adrián Chovan Čítajte viac Slovan rozprášil v príprave na zápas Ligy majstrov Bukurešť. V bránke stál Chovan, góly dali aj nováčikovia

Z nasledujúcich riadkov je zrejmé, že Milan Borjan strávil sezónu v slovenskej metropole bez manželky a syna. „Len my vidíme druhú stranu mince. Je to osamelosť a čakanie na to, kým budeme opäť spolu,“ uviedla Borjanová.

Priznala, že pri odchode manžela do Bratislavy plakali a objímali sa. „Milan ide robiť to, čo vie najlepšie – byť víťazom, priniesť radosť do nového tímu.“ Bodaj by mala atraktívna polovička novej jednotky Slovana pravdu.

Snežana Borjanová, manželka novej posily Slovana Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Bola marketingovou riaditeľkou v Parizane...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Milan Borjan #Snežana Borjanová