Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zúňigovi sa po zákroku na Neymara vyhrážajú, dostane ochranku

Obranca Juan Camilo Zúňiga dostane od Kolumbijskej futbalovej federácie ochranku. Hráč Neapola sa stal v posledných dňoch terčom vyhrážok za zranenie brazílskeho útočníka Neymara vo štvrťfinále majstrovstiev sveta.

10.07.2014 10:04
Juan Zúňiga, Neymar Foto: ,
Kolumbijčan Juan Zúňiga si zákrokom na brazílsku hviezdu Neymara poriadne zavaril.
debata (1)

Najväčšia brazílska hviezda má zlomený bedrový stavec a svojmu tímu citeľne chýbal v semifinále s Nemeckom. Zúňiga tvrdí, že zákrok nebol úmyselný, ale brazílska verejnosť ho označuje za škaredý a zákerný. Najmä na sociálnych sieťach dostal množstvo vyhrážok.

„Kolumbijská futbalová federácia odmieta všetky hrozby a urážky proti Zuňigovi a jeho rodine. Príslušné bezpečnostné a vládne orgány poskytnú hráčovi potrebné záruky pri jeho pobyte v Kolumbii i Taliansku,“ píše sa v stanovisku federácie.

Zúňiga je momentálne na dovolenke doma v Kolumbii, v nasledujúcich dňoch ho čaká presun do Neapola. Medzinárodná futbalová federácia rozhodla, že nepotrestá Kolumbijčana za zákrok na Neymara. Solidaritu s hráčom rýchlo vyjadril aj jeho zamestnávateľ zo Serie A a odkázal, že si Zúňiga nezaslúži kritiku. Informácie zverejnil web NBC Sports.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #MS 2014 vo futbale #Juan Camilo Zúňiga