Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Švajčiari o dresoch Puma: Ešte šťastie, že nevyrábajú kondómy

Ani jeden gól, ale štyri roztrhané dresy a jedna prasknutá lopta. To je bilancia remízového futbalového zápasu medzi Švajčiarskom a usporiadateľom európskeho šampionátu Francúzskom.

20.06.2016 13:06
Granit Xhaka Foto: ,
Švajčiar Granit Xhaka s roztrhaným dresom.
debata (4)

Koláž fotografií zo spomínaného stretnutia v Lille je mimoriadne úsmevná. Švajčiarske tričká totiž pôsobili, akoby boli z jemného papiera. Hviezdny Xherdan Shaqiri situáciu okomentoval slovami: „Dúfam len, že Puma nevyrába žiadne kondómy“.

Nová posila Arsenalu Londýn, Granit Xhaka, si musel dres vymeniť hneď dvakrát. Prezliekaniu priamo na trávniku sa nevyhli ani Admir Mehmedi a Breel Embolo. A to všetko po súbojoch, ktoré neboli obzvlášť drsné.

„S dresmi máme hneď niekoľko problémov,“ priznal s úsmevom Embolo. „Znamená to, že na ihrisku sa naozaj bojovalo,“ dodal brankár Yann Sommer.

Hovorca spoločnosti Puma pre britský denník The Guardian uviedol. „Na šampionáte odohralo päť mužstiev v dresoch od Pumy už desať zápasov a nik sa nesťažoval. Naši ľudia sa však už zaoberajú zápasom Švajčiarska proti Francúzsku a riešia tento problém“.

Úsmev na tvári možno zamrzol aj ľudom v spoločnosti Adidas, keď v lopte Beau Jeu, ktorá stojí viac ako 130 eur, zostala po súboji Antoinea Griezmanna a Valona Behramiho veľká diera.

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse
4 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale