Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Slováci neprehrajú. Oberú však Wales o všetky body?

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy druhého hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

11.06.2016 10:00
debata

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Albánsko – Švajčiarsko: Prvý zápas v histórii na veľkom turnaji prinesie Albáncom prvý bod. Do útoku sa síce hrnúť nebudú, no v obrane zostanú odolní. V prospech Švajčiarov hovorí skúsenosť, viaceré individuality, ale na gól si budú musieť vo Francúzsku počkať. V Lens hrozí futbalová nuda.
Tip na výsledok: 0:0

Wales – Slovensko: Súboj dvoch nováčikov na európskych šampionátoch prinesie vyrovnaný futbal. Rozhodne väčšia kvalita a silný tímový duch Slovákov, ktorý bude predčiť mimoriadne individuálne schopnosti Garetha Bala. Hviezdny Walesan sa z gólu tešiť nebude.
Tip na výsledok: 0:2

Anglicko – Rusko: Veľký favorit skupiny a jeden z ašpirantov na titul vkročí do turnaja tou správnou nohou. Rusi prišli do Francúzska oslabení o tvorcu hry Dzagojeva i defenzívneho stredopoliara Denisova. Bez dvojice opôr nedokážu Albiónu vzdorovať, hoci k bodom ho nepustia zadarmo.
Tip na výsledok: 3:1

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Albánsko – Švajčiarsko: Futbalová nuda? Zabudnite! Zápas medzi Albánskom a Švajčiarskom je prvým derby na európskom šampionáte. Krajiny sú od seba síce vzdialené 1500 kilometrov, dres albánska si však oblečie až osem švajčiarskych rodákov. Sedem naturalizovaných Švajčiarov má zasa albánske korene. Nad výsledkom zápasu visí otáznik, nad jeho nábojom určite nie.
Tip na výsledok: 1:3

Wales – Slovensko: Kľúčový duel pre oba reprezentačné výbery. Ten, kto zaváha, to bude mať v ďalšom priebehu turnaja mimoriadne ťažké. A podľa toho to bude vyzerať aj na ihrisku. V zápase chudobnom na šance sa presadia Bale a Hamšík.
Tip na výsledok: 1:1

Anglicko – Rusko: Európa bude svedkom prvého prekvapenia na šampionáte. Anglicko prichádza na každý turnaj plné sebavedomia a odchádza prázdne a sklamané. A keďže si Briti svoje tradície ctia, ich futbalová skaza sa môže začať. Hneď na úvod.
Tip na výsledok: 1:2

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE.

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje