Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tataráčik na východe zaberá. Tréner Straka sa po výhre nad Košicami tak veľmi tešil, že z ihriska schádzal zranený

Štyri zápasy - tri výhry a jedna remíza, to je bilancia českého trénera Františka Straku v Michalovciach. V piatok si jeho tím vyšliapol na Košice, ktoré porazil 1:0, a opäť sa o krok priblížil k záchrane.

15.03.2024 23:26
František Straka Foto:
Tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
debata

Keď tréner Straka prichádzal, Michalovce boli na 11. mieste v tabuľke a na konte mali iba šesť bodov. Pozícia, ktorá znamená baráž o udržanie v lige, síce stále platí, ale Michalovce sú na tom už o poznanie lepšie.

Skúsený český kouč dokázal hru pozdvihnúť a Michalovce dokázali v posledných štyroch zápasoch získať desať bodov, a to vrátane piatkovej výhry nad Košicami, ktoré sú teraz na desiatom mieste, pred Michalovcami ale majú náskok už iba dvojbodový náskok.

František Straka Čítajte viac Čech Straka: Východniari? Sparťanov futbal nikde nebolel tak, ako práve tu. Boli to "nechuťáci", no skvelí chlapi. Keď spustili, museli sme si domýšľať

„Spokojný budem, až keď budeme mimo tých zostupových vôd a až budeme takzvane safe, teda v bezpečí,“ vyhlásil po výhre 1:0 Straka.

Ten si pri následných oslavách s realizačným tímom poranil ruku. 65-ročný kouč, ktorý v českej lige viedol Spartu, tak aj Slaviu Praha, sa za poranenú ruku dlho s bolestivou grimasou držal.

Podľa všetkého by ale nemalo ísť o nič vážne.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce #František Straka #FC Košice