Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Našiel Slovan útočníka? Kmotrík prezradil, s kým rokuje. Nastúpiť by mohol už proti Maccabi

Ivan mi dal sľub - že mi privedie útočníka. Slová, ktoré vyriekol tréner futbalového Slovana Vladimír Weiss po odvetnom zápase 2. predkola Ligy majstrov s Mostarom. Zdá sa, že sa čoskoro naplnia.

04.08.2023 20:42
SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Foto: ,
Hlavný tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st. a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. počas zápasu v Košiciach.
debata (6)

Na Tehelné pole mieri hráč, ktorý na ňom futbalovo vyrástol. Blízko k oblečeniu belasého dresu má David Strelec.

Útočník, ktorý pôsobil v Slovane v rokoch 2007 až 2021, je podľa generálneho riaditeľa klubu Ivana Kmotríka ml. s klubom dohodnutí na podmienkach.

03. Slovan vs. Mostar Weiss Čítajte viac Weiss: Ivan mi sľúbil útočníka, agenti nám posielajú stovky správ. Polievka chce ísť k nám, ide iba o peniaze

„S talianskou Speziou sme v rokovaniach o hosťovaní s opciou na trvalý prestup Davida, s ktorým sme zároveň dohodnutí na podmienkach. Veríme, že sa nám to podarí dotiahnuť do úspešného konca a Strelo bude opäť patriť k belasým,“ napísal Kmotrík na Instagrame.

Dodal, že ak by prišlo k dohode, mohol by byť k dispozícii Weissovi už v dvojzápase 3. predkola Ligy majstrov s Maccabi Haifa. Prvý duel odohrajú Bratislavčania doma v stredu 9. augusta.

Stále len 22-ročný zakončovateľ je od roku 2021 hráčom Spezie, ktorá hrá Seriu B, kam zostúpila v minulej sezóne.

Lionel Messi hľadá dom. Aj so sexy manželkou Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi hľadá v Amerike bývanie pre svoju...

Slovan má naďalej záujem aj o Róberta Polievku. S útočníkom Banskej Bystrice je údajne dohodnutý na podmienkach, viaznu však rokovania so zástupcami spod Urpína.

V každom prípade, najúspešnejší slovenský klub nutne potrebuje strelca. Okrem povinností na domácej scéne – v lige a Slovenskom pohári – ho čaká v aktuálnej sezóne minimálne desať zápasov na európskej scéne.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml. #Dávid Strelec