Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Niekdajší strelec belasých zabojuje o Premier League. Weiss vysvetlil, prečo v Slovane nie je Polievka

Bývalý krídelník Slovana Bratislava André Green si našiel nové pôsobisko.

31.07.2023 10:45
Róbert Polievka Foto: ,
Kapitán Banskej Bystrice Róbert Polievka sa snaží prejsť cez Mareka Bartoša
debata (4)

Dvadsaťpäťročný odchovanec Aston Villy si po ukončení zmluvy na Tehelnom poli mohol vyberať z viacerých ponúk.

Niekdajší anglický mládežnícky reprezentant sa podľa tamojších médií vracia domov.

Rýchlonohý krídelník by mal podpísať niekoľkoročnú zmluvu s druholigovým Rotherhamom United, ktorý zabojuje o premiérovú účasť v Premier League.

Zaujímavosťou je, že v rokoch 2017 až 2019 odchytal za Rotherham v The Championship dovedna 80 zápasov slovenský brankár Marek Rodák.

Belasí naďalej riešia posilňovanie kádra, najmä smerom do ofenzívy. Trénerovi Vladimírovi Weissovi st. chýba elitný strelec a tiež viac drzosti a sebavedomia v zakončení.

SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac Toto nie sú nejakí lavičkári. Weiss zopakoval, kde Slovan tlačí topánka. Museli sme krotiť emócie, znie z Košíc

„Hráči, ktorí dostali šancu neukázali toho v koncovke viac. Nebudem menovať, aby sa náhodou neurazili, pretože niektorí to majú vo zvyku. Ideme domov a musíme sa pripraviť na utorok. S Mostarom to pre nás bude zápas roka,“ vyhlásil kouč Slovana pred zajtrajšou odvetou 2. predkola Ligy majstrov.

Slovan vyhral na ihrisku súpera 1:0. Ak cez majstra Bosny a Hercegoviny postúpi do 3. predkola, má istotu skupinovej fázy jedného z troch európskych pohárov.

Aj tento fakt môže belasým pomôcť vo vyjednávacej pozícii s Banskou Bystricou. Slovan má dlhodobo záujem o Róberta Polievku.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Strach od Bosniakov nečakajte. Mostar sa chce na Slovane porátať s duchmi lanskej tragédie

Podľa informácii Pravdy „vojaci“ odmietli ponuku v okolí 600-tisíc eur za slovenského reprezentanta. Záujem Bratislavčanov však neochabol a podporil ho aj Weiss.

Samotnému prestupu je naklonený aj Polievka, ktorý nateraz neprijal žiadnu z ponúk zo zahraničia.

Skúsený stratég sa bol pozrieť na piatkovom dueli Banskej Bystrice s Podbrezovou (1:4) a stretol sa aj s vedením Dukly. Weiss načrtol, kde je hlavný problém možného prestupu.

„Šiel som tam sledovať obe mužstvá. Róberta stále mapujeme. Záujem oňho máme, len sa nevieme dohodnúť. Aj keď máme spolu dobré vzťahy, je to otázka ceny. Uvidíme, čo nám prinesú najbližšie dni," doplnil Weiss.

Bývalá priateľka Ivana Kmotríka - Lucia Kačurová Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Nechýba jej odvaha pri jazde na koni ani pred...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #FK Dukla Banská Bystrica #Róbert Polievka