Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Šéf Slovana Kmotrík dementoval správy o Čakvetadzeho odchode. Weiss ho pochválil i podpichol

Pozdáva sa mu, že mužstvo postupne rastie. Verí, že sa blíži k naplneniu jeho veľkej túžby.

"Mojím snom je Liga majstrov. To som povedal, keď som prišiel. Musíme priniesť veľa kvality a úsilia. Postupne sa to darí. Máme najlepší žreb za posledné roky.

Rešpektujem silu súperov, ešte nie sme v druhom kole. Chceme sa zlepšovať, ale nikto nemá čarovný prútik na futbal.

Liga bude veľmi náročná, lebo je tu revanš Dunajskej Stredy, Trnavy, Žiliny či návrat Košíc," doplnil Weiss st.

Kapitánom tímu bude jeho syn a najlepší hráč ligy v uplynulej sezóne Vladimír Weiss ml.

Marek Hamšík, Vladimír Weiss Čítajte viac Na Weissa mám svoj názor, má prehnane veľké sebavedomie. Ale kiežby mal každý z neho aspoň polovicu

"Úlohou kapitána je aj to, aby nových hráčov privítal v pozitívnom duchu. Adaptovali sa veľmi rýchlo. Sú to dobré posily pre Slovan. Verím, že okrem Wimmera a Blackmana všetci tí, ktorí prišli, pomôžu.

Máme silný kolektív, potvrdili sme to v závere ročníka. Za tie roky, čo som tu, som sa snažil pomôcť otcovi i Ivanovi, aby sa taký kolektív vytvoril. To je najdôležitejšia zložka.

V kabíne nie je žiadny problém, ťaháme za jeden koniec. Verím, že tak ako sme končili predošlú sezónu, začneme aj novú," doplnil kapitán mužstva Vladimír Weiss ml.

Vlani rozhodol odvetu prvého predkola Ligy majstrov proti Dynamu Batumi gólom z rohu. Teraz by chcel pokojnejší priebeh duelu.

"Ten gól v poslednej sekunde nám do sezóny pomohol. Tam sa budoval kolektív. Od toho zápasu sme mali infarktové duely. Bol by som radšej, keby bolo zajtra 3:0 a v odvete to bolo jednoduchšie.

Neviem, čo od Swiftu čakať, ale my sa musíme sústrediť na seba. Aj zápasy v príprave ukázali, že hráme veľmi dobre. Verím, že to isté bude platiť aj v stredu.

Ako otec povedal, aj ja si chcem zahrať Ligu majstrov so Slovanom. Niekedy hráme lepšie proti silnejším súperom. Verím, že budeme zajtra v hlavách správne nastavení," uzavrel Weiss ml.

Koľko môžu zarobiť slovenské kluby v Európe Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Európska futbalová únia (UEFA) plánuje rozdeliť...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.