Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mbappé v šlágri a proti Bayernu nenastúpi, a čo Messi? Parížania hlásia dobrú i zlú správu

Argentínska futbalová hviezda Lionel Messi bude k dispozícii klubu Paríž Saint-Germain v budúcotýždňovom prvom súboji osemfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov napriek tomu, že v stredu utrpel svalové zranenie v oblasti stehna.

10.02.2023 17:29
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata

Messi sa zranil v stredajšom pohárovom súboji pri prehre PSG s tímom Olympique Marseille 1:2 a počas víkendu nebude hrať v Ligue 1 proti AS Monaco. Informoval o tom hlavný kormidelník parížskeho klubu Christophe Galtier.

„Leo nebude k dispozícii pre zajtrajší zápas proti Monaku. V pondelok bude pokračovať v tréningoch, je to deň pred duelom proti Bayernu. V jeho prípade preto už možno vynechať označenie, že jeho štart je otázny,“ ozrejmil v piatok Galtier.

Lionel Messi Čítajte aj Messi sa rozhodol behať ešte menej ako zvyčajne. Je otravou pre superbohatý PSG

PSG je na čele francúzskej Ligue 1 s náskokom ôsmich bodov, ale v tejto kritickej časti sezóny bojuje so zraneniami opôr. Svalové zranenie ľavého stehna trápi kanoniera Kyliana Mbappého, ktorý pauzuje od 1. februára a hrať nebude proti Monaku ani proti Mníchovčanom.

V ostatných dvoch ligových súbojoch absentoval Brazílčan Neymar, po problémoch so slabinami sa do zápasového diania vrátil práve v stredu v pohári.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar nie je prvý ani posledný. S bývalými klubmi vybabrali aj Messi či Ibrahimovič

Parížania boli od augusta do decembra nezdolaní naprieč všetkými súťažami, no odvtedy prehrali v Ligue 1 s Lens a Rennes a v stredu vypadli z Francúzskeho pohára.

„Uvedomujeme si dôležitosť Lea v našej hre. Keďže nám bude v sobotu chýbať, možno budeme hrať inak, aby sme pôsobili kompaktnejšie,“ doplnil Galtier.

Láska až za hrob. Antonela Roccuzzo a Leo Messi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Šťastná rodinka s priezviskom Messi po...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Paríž St. Germain #Lionel Messi #Kylian Mbappé