Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dnipro má náskok, ale my sa pobijeme o postup, sľubuje kapitán Hamšík

Futbalisti SSC Neapol nezvládli štvrtkový úvodný duel semifinále Európskej ligy 2014/2015, zverenci trénera Rafaela Beníteza nepotvrdili v súboji s ukrajinským klubom Dnipro Dnepropetrovsk úlohu favorita a remizovali 1:1.

08.05.2015 09:24
Marek Hamšík Foto: ,
Kapitán Neapola Marek Hamšík v zápase proti Dnepropetrovsku.
debata

Slovenský reprezentant Marek Hamšík obliekajúci si dres „Partenopei“ odohral celý zápas a na rukáve mal kapitánsku pásku.

Neapolčania sa ujali vedenia tesne po zmene strán v 50. min, keď Španiel David López hlavou usmernil do siete rohový kop Lorenza Insigneho. V nasledujúcich minútach Gonzalo Higuaín dvakrát pohrdol možnosťou zvýšiť vedenie domácich.

„Dnepropetrovsk sa prezentoval s tým, čo sme čakali. Mužstvo je dobre organizované, má kvalitnú defenzívu. V prvom polčase sme sa nevedeli presadiť, ale po zmene strán sme dominovali. Skórovali sme a mohli sme pridať aj ďalšie zásahy. Keby sme dali štyri góly, nikto by nemohol nič povedať,“ skonštatoval na svojej oficiálnej stránke Hamšík.

Hostia zaskočili SSC v 81. min, keď striedajúci Jevgen Selezňov po pár sekundách od nástupu na trávnik stanovil konečný výsledok stretnutia. Gól však údajne nemal platiť pre postavenie mimo hry. „Nemyslím si, že bolo ťažké vidieť ofsajd. Ale nemôžeme nič robiť, verdikt rozhodcu už nezmeníme. Musíme sa pozerať dopredu, čaká nás ešte odveta. Samozrejme, domáci sú vo výhode. Majú náskok, ale my sa nevzdávame, pobijeme sa o postup. Dnes sme v druhom polčase ukázali svoju silu,“ dodal Hamšík, ktorý sa so svojimi spoluhráčmi predstaví v kyjevskej odvete vo štvrtok 14. mája.

debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Dnipro Dnepropetrovsk