Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiline pokuta za vysoké vstupné nehrozí

Zástupcovia slovenského futbalového šampióna MŠK Žilina síce diskutovali s predstaviteľmi Európskej futbalovej únie (UEFA), ale podľa vedenia klubu im žiadna pokuta za ceny vstupeniek na zápasy Ligy majstrov nehrozí. Spravodajský portál sports.yahoo.com priniesol informáciu, že by za privysoké ceny vstupeniek na stredajší zápas 1. kola základnej F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011 proti FC Chelsea mohol tím spod Dubňa dostať od UEFA aj pokutu.

14.09.2010 17:03 , aktualizované: 20:59
Žilina, vstupenky, predaj Foto: ,
Predaj lístkov na Chelsea v Žiline.
debata (8)

Vedenie „šošonov“ však túto správu dementovalo, hrozba sankcií sa podľa ich stanoviska ani neobjavila. Cenu pôvodne stanovilo za jednu vstupenku na 300 eur, pod tlakom verejnosti však lístky zlacneli na 150, resp. 100 eur. „Vieme o tejto situácii a čaká nás o nej diskusia,“ povedal pre yahoo.com nemenovaný zdroj z UEFA.

Vlastníci permanentiek na stretnutia mužstva spod Dubňa mali od začiatku možnosť zakúpiť si lístky za 50 eur. Americký spravodajský portál ďalej pripomenul, že cena vstupeniek na ligové zápasy MŠK Žilina je 4 – 20 eur a priemerná mesačná mzda na Slovensku v roku 2009 bola 744 eur.

Štadión pod Dubňom s kapacitou 10 892 divákov na stredajší duel MŠK Žilina – FC Chelsea s výkopom o 20.45 h je už dávno beznádejne vypredaný.

8 debata chyba