Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto vôbec vyhral? Sagan v cieli perlil a spomínal reparát. Vyjadril sa aj ku Cavendishovmu útoku

Zdalo sa, že je v dobrej pozícii, no Peter Sagan sa ani v tretej etape so šprintérskou koncovkou na tohtoročnej Tour de France nezapojil do boja o víťazstvo. Skončil sedemnásty.

07.07.2023 18:09
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata (10)

„Bol nájazd na viadukt, potom sa išlo cez most a nikomu veľmi nezostali nohy. Tým, že som bojoval o pozíciu, tak to už v závere nevydalo," uviedol slovenský cyklista pre RTVS. Krátko po dojazde priznal, že nepozná výsledky 7. etapy:

„Kto vôbec vyhral? Ani neviem,“ zaujímal sa žilinský rodák.

Jasper Philipsen Čítajte aj Sagan mal dobrú pozíciu, do šprintu sa však nezapojil. Pozrite si, ako Philipsen uchmatol triumf Cavendishovi

Po tom, čo sa od reportéra dozvedel o víťaznom hetriku Belgičana Jaspera Philipsena, ktorý odsunul Marka Cavendisha na druhé miesto a zmaril mu dnešné prekonanie rekordu Eddyho Merckxa, Sagan reagoval:

„Zase vyhral Philipsen? Vau. Cavendish tu už vyhral v roku 2010. Škoda, mohol mať rekord, ale ešte sú nejaké šprintérske etapy. Jedna je aj zajtra, bude to pokus o reparát. Je dlhšia, má 200 km, uvidíme, ako bude fúkať a aký bude deň," avizoval Sagan.

Trasa sobotňajšej etapy povedie z Libourne do Limoges. Očakáva sa, že o víťazstvo môže zabojovať únik, klasikári, ale aj odolnejší šprintéri. Aj víkendové dianie na francúzskych cestách budeme sledovať naživo.

Luxusný komplex Petra Sagana v Žiline Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Nedostavané rodinné sídlo premenil na luxusný...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Tour de France 2023