Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan podozrieva QuickStep, že špekuloval: Chcel rozruch, nie mňa

Peter Sagan sa domnieva, že údajný záujem belgického tímu QuickStep-AlphaVinyl o jeho osobu v minulom roku mal skôr vyvolať pozornosť tlače ako serióznu ponuku na zváženie.

31.03.2022 14:00
Peter Sagan Foto:
Peter Sagan.
debata

Slovák sa v roku 2022 presťahoval z Bora-Hansgrohe do TotalEnergies, pričom si so sebou priviedol niekoľko krajanov, ako aj členov podporného personálu, či sponzora bicyklov Specialized.

Počas lanskej jari bol spájaný s tímom QuickStep sponzorovaným Specialized. Šéf tímu Patrick Lefevere o jeho angažovaní niekoľkokrát verejne prehovoril.

Peter Sagan Čítajte viac Sagan šokuje, nejde do Flámska. Má vážny dôvod, pošlú ho na testy

V aktuálnom rozhovore pre Het Laatste Nieuws Sagan povedal, že Lefevere chcel skôr vzbudiť pozornosť, než aby sa ho vážne pokúšal získať.

„Neviem, čo si Patrick myslel,“ povedal Sagan. „Že by som priviedol svoju skupinu a oni by pracovali len pre mňa? To nie je pravda. Myslím, že Patrick ma nikdy nechcel. Možno len túžil po rozruchu. Vytvoril si tým určitú pozornosť a potom zmizol. Povedal mi len, že je ťažké vziať Sagana kvôli môjmu tímu.“

„Nakoniec to bolo ľahké rozhodnutie,“ dodal Sagan. „Pozrel som sa na návrhy, ktoré boli na stole, a potom som sa rozhodol. TotalEnergies mi dali to, o čo som žiadal. QuickStep nie.“

Najlepšie platení cyklisti v sezóne 2022 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Thibaut Pinot (Francúzsko/Groupama-FDJ) - 2...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #QuickStep-AlphaVinyla