Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bojovník Klein urobil s Američanom krátky proces. V Las Vegas dosiahol Slovák historické víťazstvo v UFC

Ľudovít Klein sa stal prvým bojovníkom zo Slovenska alebo Česka, ktorý dosiahol piate víťazstvo v elitnej MMA organizácii.

02.03.2024 21:34
Ľudovít Klein Foto:
Ľudovít Klein zveľadil svoju víťaznú sériu v elitnej UFC.
debata (8)

Na turnaji UFC Fight Night 238 v Las Vegas nedal šancu domácemu Američanovi AJ Cunninghamovi, ktorého zdolal po technickom KO už v 1. kole. Pozrite sa, ako slovenský bojovník zmastil súpera:

Klein vylepšil svoju bilanciu v MMA na 21–4–1, pričom v UFC má 5–2–1. Slovákovi sa pritom menil súper len pár dní pred podujatím, keďže jeho pôvodný súper Joel Álvarez zo Španielska nedostal víza do USA.

Američan Cunningham, ktorý v UFC debutoval, išiel k zemi po tvrdom údere nohou. Klein ho následne dorazil sériou úderov a rozhodca duel ukončil.

Gábor Boráros Čítajte viac Cudzincov tam vezú skôr na porážku, varujú Slováka. Borárosovi sa veľké šance v Moskve nedávajú

Šampión UFC v poloťažkej i ťažkej váhe Daniel Cormier v pozápasovom rozhovore chválil Kleina: „Vždy, keď vstúpiš do oktagonu, vyzeráš lepšie a lepšie.“

„Vyzerám, pretože nasledujem svoje sny. Každý deň trénujem tvrdo, mojím cieľom je stať sa jedného dňa šampiónom!“ vyhlásil odhodlane slovenský bojovník, ktorý je v aktuálnom svetovom rebríčku 32. najlepší bojovník v ľahkej váhe.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Ľudovít Klein