Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude z neho nový Hudáček? Slovenský bojovník MMA sa dohodol na zmluve v Rusku

Víťaz prvej Oktagon Výzvy a slovenský zápasník MMA Gábor Boráros sa spojil s organizáciou RFA ako moderátor turnajov a podcastov a čakalo sa, že v nej bude aj bojovať v klietke. No všetko je inak.

21.01.2024 13:30
12 Boraros Foto:
Gábor Boráros.
debata (2)

Ako informoval portál tn.cz, Boráros nečakane podpísal zmluvu s ruskou organizáciou ACA. Slovenský bojovník sa svojim novým kontraktom pochválil na Instagrame. ACA, ktorá má čečenské pozadia, aktuálne pôsobí aj ďalší Slovák Tomáš Deák.

Boráros po troch prehrách za sebou opustil Oktagon MMA a v roku 2022 vyskúšal pôsobenie v organizácii FABRIQ MMA, kde vybojoval dve víťazstvá.

V komentároch ho fanúšikovia upozornili na to, že na zmluve má zle napísané meno. „Áno, viem, že nenapísali správne meno, nemusíte mi to písať tisíckrát,“ doplnil Slovák do príspevku, aby sa vyhol ďalším rovnakým správam.

Karlos Vémola rozhovor Čítajte viac Dúfam, že nie, ty vole, čo ti je? Ako Vémolu vyprovokovala naša otázka k odvete s Véghom

K čomu sa nevyjadril bolo to, že v príspevkoch ho mnoho priaznivcov kritizovalo za to, že ide do ruskej organizácie, keď je Rusko stále vo vojne s Ukrajinou, ktorú napadlo.

Boráros sa môže dočkať podobného hnevu fanúšikov, akého sa dostalo hokejovému brankárovi Júliusovi Hudáčkovi. Ten pritom podpísal zmluvu s českým Kladnom a kontrakt bol rozviazali kvôli tomu, že pôsobil v KHL a neváhal si v ruskej nadnárodnej súťaži predĺžiť kariéru.

Modeling aj MMA. Češka chce byť profi bojovníčkou Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Modeling aj MMA. Češka chce byť profi...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #MMA #Gábor Boráros