Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náhla smrť v ringu. 58-ročný tréner zomrel počas zápasu o titul svojej manželky

Fanúšikovia v mexickej Tijuane boli svedkami tragickej udalosti počas boxerského zápasu medzi SAbrinou Perezovou a Skye Nicolsonovou.

16.09.2023 13:31
xx Foto:
Sabrina Perezová s manželom a trénerom Diegom Arruom.
debata (3)

Ako uviedol prezident organizácie WBC Mauricio Sulaiman, ktorého cituje ESPN, boxerský tréner Diego Arrua zomrel na následky infarktu. Argentínsky kouč mal 58 rokov.

Tragédia bola o to horšia, že jeho zverenkyňou bola manželka, 36-ročná Sabrina Perezová. Arrua skolaboval medzi 9. a 10. kolom zápasu, ktorý bol vysielaný v priamom prenose a bol súčasťou podujatia Matchroom Boxing Show v aréne Auditorio Municipal Fausto Gutierrez.

Giselle Garciová Čítajte viac Boju o Paríž nestojí nič v ceste. Kuba po 63 rokoch povolila ženský box

„S hlbokým zármutkom sme boli informovaní o náhlej smrti argentínskeho trénera Diega (Arruu), ktorý utrpel infarkt počas zápasu Sabriny Perezovej v Tijuane,“ povedal Sulaiman.

Perezová už nebola v boxerskom ringu v čase, keď sa po skončení zápasu rozhodovalo o víťazke súboje. Jej súperka Nicolsonová napokon vyhrala jednomyseľným rozhodnutím titul WBC v perovej váhe. „Naše myšlienky a sústrasť sú so Sabrinou Perezovou a jej blízkymi,“ uviedol na Twitteri organizátor akcie, Matchroom.

Najlepší boxeri v ťažkej váhe v histórii Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Vladimir Kličko (Ukr.). Kariéra: 1996 -...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #box #tragická smrť #Tijuana #boxerský tréner