Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarný výkon borca, ktorý vzdoroval Vémolovi. Dominoval, potom sa odrazu vzdal. Je za tým predaný zápas?

Rád vyvolávala kontroverzie. Niektorí ho označujú za skúseného borca, iní za vyhasnutého šoumena, ktorý by mal kolotoč MMA už opustiť.

04.09.2023 08:17
baba jaga Milulášek Foto:
Dve podoby Václava Mikuláška: skúsený bojovník i šoumen, ktorý nevyhovuje každému.
debata

Nech je pravda akákoľvek, Václav Mikulášek stále púta pozornosť. Bolo tomu tak aj na víkendovom podujatí začínajúcej MMA organizácie Fabriq v Trnave.

Hlavný zápas turnaja obstaral Mikulášek proti domácemu borcovi Róbertovi Kokymu, pre ktorého to bol debut medzi profesionálmi.

Favoritom bol Mikulášek, ktorý je v oktagone už ostrieľaným mazákom. Počas kariéry nastúpil v profiklietke na 20 zápasov, bojoval aj proti menám ako Karlos Vémola či Milan Ďatelinka.

Pavol Langer Čítajte viac Na skromného ajťáka z východu čaká český "tlčhuba" Vémola: Aj tak viac ľudí vie, kto je Karlos, než kde ležia Košice

Duel v Trnave bol od začiatku vyrovnaný, neskôr mal navrch český bojovník. V treťom kole sa však stalo niečo, čo nikto nečakal – Mikulášek sa zrazu vzdal a zápas „odklepal“.

Baba Jaga, ako znie jeho prezývka, sa po súboji sťažovala na nudný štýl súpera.

„V klietke som za ním nachodil asi 158 kilometrov. A to sľuboval, že si to rozdáme v pästnej prestrelke. Nič v zlom, nič proti nemu nemám, ale jednoducho ma zápas prestal baviť,“ šokoval Mikulášek.

mma Čítajte viac Hľadá sa zbitý Vémola! Nemohol ani rozprávať, zmizol z haly. Šampión sa tešil, ako mu manželka vyšetrí rozkrok

Na sociálnych sieťach sa ozvali viacerí fanúšikovia, ktorí obvinili Čecha z podvodu.

„Odklepal som vyhratý zápas, čo je asi tá najhoršia časť. Už som si prečítal, že som ten zápas predal, toľko peňazí by som na tom v živote asi nezarobil. Nemal som dôvod,“ tvrdil Mikulášek.

Fanúšikom, ktorí ho naďalej podporujú, poslal ospravedlňujú­ci odkaz.

„Moja najväčšia chyba je, že najskôr konám a potom premýšľam. Potom robím takéto chyby. Proste ma to už štvalo. Konal som najlepšie, ako viem, čiže skratkovito. Ak som niekoho sklamal, zradil, ospravedlňujem sa. Taký som, bohužiaľ,“ dodal v rozhovore pre český portál kaocko.cz.

Najpopulárnejší športovci všetkých čias Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Veľkosť športovca ani jeho popularita sa nedajú...
debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Václav Mikulášek #Fabriq