Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekvapený Lewandowski: Ana, čo to robíš? Jeho manželka dostala ponuku byť bojovníčkou v MMA

Ana Lewandowská, manželka poľského útočníka a hráča FC Barcelona, je považovaná za jednu z najkrajších a fyzicky najzdatnejších futbalových manželiek.

24.06.2023 13:01
Lewa Anna Foto:
Anna Lewandowská, manželka futbalistu FC Barcelona.
debata

Nemožno sa preto čudovať, že pani Lewandowská mohla vstúpiť do sveta zmiešaných bojových umení MMA.

Vo svojom podcaste prezradila, že od Slavomira Peška, majiteľa organizácie KSW, ktorá je po UFC zrejme druhou najsilnejšou v MMA, dostala ponuku na debut v Oktagone.

Anna Lewandowská, manželka kanoniera FC Barcelona Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Anna Lewandowská, manželka futbalistu FC...

Ponuku však kvôli manželovi odmietla. „Povedala som Robertovi, že keby som nebola jeho manželkou, asi by som to prijala,“ uviedla Ana, ktorú cituje eldesmarque.com.

Lewandowská celý život športuje a patrila medzi najlepšia karatistiky na svete. Za svoju kariéru získala spolu 38 medailí na medzinárodných podujatiach. Po jej končení sa venovala fitness.

Peter Dubovský Čítajte viac Je to už 23 rokov, no nezabúdame. Pripomeňme si tragicky zosnulého Petra Dubovského na fotografiách

„Bola som na káve so Slavomírom Peškom a on mi navrhol, aby som debutovala v jeho organizácií. Vypočítali sme, že na prípravu potrebujem dva roky. Povedala som mu, že sa musím porozprávať s manželom,“ vysvetlila Lewandowská.

Jej nápad sa však jednému z najlepších futbalistov posledného desaťročia nepáčil. Hlavným dôvodom bola skutočnosť, že sa o ňom dozvedal najskôr z médií a nie od nej.

Lobotka Neapol Čítajte viac O Lobotku sa zaujímajú v netradičnom kúte sveta. Taliani píšu o ponuke, z ktorej by sa mnohým hráčom zatočila hlava

„Odišla som zo stretnutia a po hodine už bola informácia v médiách. Odtiaľ sa to manžel dozvedel a spýtal sa ma: Ana, čo robíš? Čo sú to za články?“ zaspomínala si.

Lewandowská priznala, že je stále veľkou fanúšičkou kontaktných bojových umení a keby nebola vydatá za hviezdu Barcelony, zrejme by už bojovala v klietke.

Atraktívna manželka posily Slovana Marka Toliča Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Pozrite si očarujúcu manželku stredopoliara...
debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Lewandowski #MMA #Oktagon #Ana Lewandowská