Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Lobotku sa zaujímajú v netradičnom kúte sveta. Taliani píšu o ponuke, z ktorej by sa mnohým hráčom zatočila hlava

Stanislav Lobotka patril v minulej sezóne Serie A k najlepším hráčom SSC Neapol. Talianske médiá dnes píšu, že v Saudskej Arábii majú preňho pripravené viaceré ponuky. Spomína to napríklad denník La Gazetta.

23.06.2023 20:06
Lobotka Neapol Foto:
Stanislav Lobotka v drese Neapola.
debata (1)

Že je o klenot juhotalianskeho tímu záujem, nie je vzhľadom na výbornú Lobotkovu sezónu žiadnym prekvapením. Čo však prekvapujúce je, je záujemca. Podľa talianskej tlače sú Hirving Lozano a Stanislav Lobotka na radare niektorých arabských klubov.

Potvrdzuje to aj internetové vydanie denníka Gazzetta dello Sport – na Lobotku vraj Arabi vyslali „miliónový útok, pri ktorom sa každému hráčovi zatočí hlava.“

Neapol je údajne k dispozícii diskutovať o predaji Lozana, no o Lobotkovi nechce ani počuť. Napokon, so Slovákom práve predĺžil zmluvu do roku 2027 s opciou aj na rok 2028.

Prezident De Laurentiis považuje slovenského reprezentanta za kľúčového hráča pre Neapol. Hráč ani jeho agenti navyše dosiaľ nevyslali žiadne signály, že by stredopoliar chcel odísť.

Taliani však pripomínajú, že Al-Ahly a Al-Nassr sa určite nezastavia pri prvej odmietnutej ponuke.

Záujem o Lobotku potvrdil aj známy taliansky novinár, ktorý je vo futbalovej brandži považovaný za veľkého insajdera, Fabrizio Romano. Aj on spomína Al Ahli a Al Nassr.

Slováci, ktorých hodnota najviac klesla Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
21. Róbert Mak (FC Sydney): 700-tisíc eur -...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka