Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hora vs. McGregor. Sparing siláka a veľkohubého Íra je (opäť) hitom internetu

Zviera z Islandu či predstaviteľ Hory zo seriálu Hry o tróny. Hafthor Björnsson je známou postavou nielen medzi silákmi a cez víkend jeho popularita opäť narástla.

04.05.2020 14:03
debata (8)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I have no words. What an amazing day, one I will remember for the rest of my life. I said I was coming for it and once I set my mind on something I’m a dog with a bone. Want to give a huge shoutout to my family, friends, coaches, fans, sponsors and haters, all of whom helped this lift be possible. If you want to show some extra support head over to my YouTube, hit subscribe and check out my latest video where you can see some behind the scenes! Thank you all for your support! Support a family business - hafthorbjornsson.com . @roguefitness @reignbodyfuel @revive_md @transparentlabs @sbdapparel @kindafitkindafat_apparel @freezesleeve @coresportsworld @worldsultimatestrongman @australianstrengthcoach @stanefferding @theverticaldiet @andrireyr @stefansolvi @runarhrodi @kelc33

Príspevok, ktorý zdieľa Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Vyše dvojmetrový a 193 kg vážiaci rodák z Reykjavíku minulú sobotu vytvoril nový svetový rekord v mŕtvom ťahu – 501 kilogramov.

Maximum Eddieho Halla z roku 2016 malo hodnotu 500 kg. Angličan sa nechal počuť, že chce byť opäť rekordérom a Björnsson sa tak musí mať na pozore.

Viaceré médiá pri výnimočnom kúsku Islanďana oprášili video jeho sparingu so superhviezdou UFC Conorom McGregorom (175 cm, 70 kg) z roku 2018.

Na prvý pohľad zaujal veľkým výškovým i váhovým rozdielom medzi borcami, no agilný írsky bojovník ukázal veľkú guráž a Horu miestami poriadne potrápil. Dvojica ukončila tréning úsmevmi a objatím.

„Zasiahol ma niekoľkými ranami, tak som mu musel nejaké uštedriť aj ja. Ľudia hovoria, že to bral na ľahkú váhu. Pokúsil sa ma chytiť za hlavu, no ja som sa vyslobodil. Hovoril som si, aký je veľký, snažil som mu dať pár úderov do tela,“ komentoval túto skúsenosť McGregor.

„Prineste mi šortky a postavte nás do klietky. Budem s ním znovu bojovať. Ak ho chytím, ukončím ho do 10 sekúnd,“ reagoval Björnsson pre Off the Ball. Pozrite si video.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Hafthor Björnsson