Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vráti sa Shiffrinová na zjazdovky už o týždeň? Hovorkyňa reprezentácie fanúšikov nepotešila

V sobotu po obrovskom slalome prišla americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová o pozíciu líderky Svetového pohára, keď ju o päť bodov predstihla Lara-Gutová Behramiová.

11.02.2024 17:00
Mikaela Shiffrinová Foto:
Mikaela Shiffrinová si na návrat na svahy bude ešte musieť počkať.
debata (5)

A švajčiarska reprezentantka bude môcť svoj náskok v boji o veľký krištáľový glóbus ešte zvýrazniť. Shiffrinová sa totiž na budúci víkend nezúčastní pretekov Svetového pohára v Crans-Montane.

Blicku informáciu, ktorá nepoteší fanúšikov rekordérky v počte víťazstiev v SP, potvrdila hovorkyňa americkej reprezentácie Megan Harrodová.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte viac Neuveriteľný záver Gutovej-Behramiovej. Z deviateho miesta víťazkou, z trónu zosadila Shiffrinovú

V Crans-Montane sa pritom pôjdu až tri preteky, dva zjazdy a jedno super G. Gutová-Behramiová je pritom špecialistkou na rýchlostné disciplíny a po budúcom víkende tak môže urobiť výrazný krok k zisku druhého triumfu v celkovom hodnotení v kariére.

Shiffrinová sa zranila pred dvomi týždňami, keď v rýchlosti vyše 100 km/h spadla a narazila do ochranných sietí v Cortine d'Ampezzo.

Američanka okrem posledného podujatia v Soldeu vynechala aj obrovský slalom v rakúskom Kronplatzi. O aktuálnom zdravotnom stave nedávno informovala na sociálnych sieťach.

Charlie Guestová Čítajte viac Kritický otvorený list lyžiarky na FIS: Ženy sú menejcenné. Jej úsilie podporila aj Shiffrinová

„Hoci sa každým dňom cítim lepšie a napredujem dobre, tento víkend nebudem lyžovať v Andorre. Bolí ma to, pretože na Soldeu mám toľko špeciálnych spomienok, ale moje koleno ešte nezvláda záťaž z pretekov. Potrebujem len trochu viac času na uzdravenie a obnovu kondície,“ uviedla Američanka.

Shiffrinová nechce svoj návrat zbytočne urýchliť a zjavne ju k skoršiemu návratu neprinútila ani skutočnosť, že Gutová-Behramiová je na najlepšej ceste ovládnuť túto lyžiarsku sezónu.

Krásny a luxusný dom Mikaely Shiffrinovej Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prejdite sa po dome elitnej lyžiarky Mikaely...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová