Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľmi krásna a zábavná vec. Kilde opísal úsmevný moment, ku ktorému došlo počas zásnub so Shiffrinovou

Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová potvrdili silu svojho vzťahu nedávnou informáciou o zásnubách. Nórsky lyžiar nedávno navštívil talk-šou, kde sa rozhovoril o podrobnostiach.

10.04.2024 17:11
Mikaela Shiffrinová, Aleksander Aamodt Kilde Foto:
Mikaela Shiffrinová a Aleksander Aamodt Kilde.
debata

K tomu, že s zvyšok života chce prežiť s americkou lyžiarkou, dospel v nemocnici po januárovom ťažkom páde vo Wengene. „Vlastne som sa v nemocnici rozhodol, že Mikaela je žena môjho života,“ prezradil Kilde pre nórsku televíziu NRK.

„Keď ma previezli z nemocnice v Berne do Innsbrucku, bol som si istý. Zavolal som domov, objednal som si prsteň a potom som si ho vyzdvihol od brata,“ vysvetlil.

O niekoľko týždňov neskôr vyzdvihol Shiffrinovú z finále Svetového pohára v Saalbach-Hinterglemme. Späť v innsbruckom byte došlo na zásadnú otázku.

02. Mikaela Shiffrinová Čítajte viac Shiffrinová oznámila radostnú novinu. Gratulujú jej kolegyne i fanúšikovia z celého sveta

Kilde nasledujúci moment popísal ako krásny, ale aj úsmevný. "Spočiatku tomu vôbec nerozumela a len tam stála. Spýtala sa ma: Nechceš mi ten prsteň navliecť na prst?

Odpovedal som: Ale najprv musíš odpovedať ty! Bolo to veľmi krásna a zábavná vec," opísal chvíle, kedy sa lámal chlieb.

Američanka (29) a Nór (31) tvoria pár už vyše troch rokov a stoja pri sebe v dobrom aj zlom. Keď sa Kilde túto zimu vážne zranil, nielen Mikaela, ale aj jej rodina sa ponáhľali do nemocnice a na rehabilitačné lôžko, aby ho podporili.

Kildeho rozhodnutie potvrdzuje aj cena, ktorú neváhal zaplatiť za prsteň pre Mikaelu. Podľa odborníkov sa cena mohla pohybovať medzi 15000 až 20 000 eurami.

Rivalita Vlhová vs. Shiffrinová: Zaujímavé fakty Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Kedy vybojovali prvé pódium, prvé víťazstvo?...
debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovanie #zásnubný prsteň #Mikaela Shiffrinová #Aleksander Aamodt Kilde