Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová spoznala štartové číslo. Preteky budete môcť sledovať až na troch televíznych staniciach

Petra Vlhová spoznala pri stredajšom oficiálnom žrebe štartové číslo, s ktorým sa vo štvrtok vydá na trať nočného slalomu vo francúzskom alpskom stredisku Courchevel.

20.12.2023 19:32
Vlhová, Shiffrinová Foto:
Petra Vlhová a Mikaela Shiffrinová.
debata (4)

Rodáčka z Liptovského Mikuláša sa môže tešiť priam na dokonale upravenú trať. Vyrazí na ňu s číslom dva. Tesne pred ňou sa dolu kopcom spustí jej najväčšia rivalka Mikaela Shiffrinová.

Za Vlhovou sa na trať vydá Američanka Paula Moltzanová. Číslo štyri bude mať Chorvátka Leona Popovičová. Nasleduje Švédka Anna Swennová Larssonová, so šestkou pôjde Nemka Lena Dürrová a elitnú sedmičku uzavrie Švédka Sara Hectorová.

Prvé kolo je na programe o 17.45, druhé o 20.45.

826209951 Čítajte viac Posledné roky ani nevnímam, že sú Vianoce. Vlhová sa pri štedrej večeri krotiť nebude, na čom si najviac pochutí?

Naposledy Vlhová štartovala v obrovskom slalome v kanadskom stredisku Mont Tremblant, kde obsadila 5. miesto.

Priamy prenos zo slalomu odvysielajú televízie JOJ Šport, ČT Sport aj Eurosport 1, textový online prenos môžete pochopiteľne sledovať aj na Športwebe.

Vlhovej v súčte celkového poradia patrí priebežná piata pozícia, nazbierala 391 bodov a na americkú líderku Shiffrinovú stráca 229 bodov.

Vo francúzskom stredisku dosiaľ nikdy nevyhrala…

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová