Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obrovská smola súperky Vlhovej. Majsterka sveta si zranila koleno, ukončila sezónu

Jedna zo súperiek Petry Vlhovej, špecialistka na slalom a obrovský slalom - Maria Therese Tvibergová z Nórska, musí predčasne ukončiť sezónu.

27.11.2023 17:07
Maria Therese Tvibergová Foto:
Maria Therese Tvibergová.
debata (4)

29-ročná pretekárka si vážne zranila koleno počas sobotňajšieho obrovskom slalomu v americkom Killingtone a musela podstúpiť operáciu. V spomínaných pretekoch obsadila Vlhová 10. miesto.

„Skľúčená, ale nie porazená. Koleno je poškodené a moja sezóna sa skončila. Idem domov na ďalšie vyšetrenia, aby som zistila, čo ďalej,“ napísala Tvibergová na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Tviberg (@mariatviberg)

Nórskej reprezentantke nevyšiel vstup do sezóny podľa predstáv. V prvom obrovskom slalome v Söldene vypadla v prvom kole. V prvom slalome v Levi skončila jedenásta, nasledujúci deň vypadla v druhom kole. A poslednú sobotu v Killingtone mala ťažký pád. Koniec tak prišiel už po štyroch pretekoch.

Tvibergová sa na tohtoročných majstrovstvách sveta v Courcheveli/Mé­ribeli stala majsterkou sveta v paralelnom slalome. V tímovej súťaži pridala striebornú medailu. Na olympijských hrách v Pekingu 2022 si vybojovala s reprezentáciou Nórska bronz.

Krásny a luxusný dom Mikaely Shiffrinovej Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prejdite sa po dome elitnej lyžiarky Mikaely...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Maria Theresa Tvibergová