Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ledecká sa v príprave borí s prekážkami. Silu nečakaného súpera ukázala na videu

Predtým, ako bude trojnásobná olympijská víťazka v lyžovaní Ester Ledecká bojovať o víťazstvá v novej sezóne Svetového pohára, finišuje s prípravou v juhoamerickom Čile.

12.10.2023 15:00
Ester Ledecká Foto:
Ester Ledecká.
debata (2)

V príprave absolvuje náročné tréningové dávka a navyše sa musí vysporiadať s nečakaným živlom. Prírodným. Silný vietor dokonale preverí pripravenosť českej reprezentantky.

Na Instagrame Ledecká zverejnila video. Na ňom chcela ukázať proti akej mohutnej veternej smršti denno-denne bojuje. Veď posúďte sami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ester Ledecká (@esterledecka)

V krátkom klipe je vidieť, ako 28-ročná špecialistka na kĺzavé disciplíny otvára okno svojej hotelovej izby. Okamžite jej vietor dokonale vyfúka a záclony sa vznášajú po miestnosti.

„Nemám dosť veľkú plachtu na windsurfing na taký silný vietor… Tak poďme lyžovať,“ napísala k videu Ledecká.

No na zasneženom svahu ju o nič lepšie podmienky nečakali. Ledecká sa spúšťa po zjazdovke, pričom sneh a vietor sa vzpierajú všetkým fyzikálnym zákonom.

Anna Veithová Čítajte viac Ledecká ju schladila, lyžiarska veľmoc velebila. Oslňujúca exhviezda Svetového pohára bude opäť mamou

Jedna vec je v súvislosti s českou zjazdárkou istá: Ak by zastihla preteky Svetového pohára poriadna snehová fujavica, Ledecká bude na ňu najlepšie pripravená.

Letná dovolenka zjazdových lyžiarok Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Uplynulú sezónu už zahodili za hlavu a chystajú...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Čile #alpské lyžovanie #Ester Ledecká