Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia v živote slovenskej olympioničky. Pri fotení prišla o oko

Akrobatická lyžiarka Zuzana Bernardová (za slobodna Stromková), ktorá reprezentovala Slovensko na zimných olympijských hrách v Soči 2014, mala nehodu, ktorej následky si ponesie celý život.

06.08.2023 08:48
Zuzana Stromková Foto:
Zuzana Bernardová, za slobodna Stromková, na sociálnej sieti ukázala svoje zranenie.
debata (44)

Akrobatická lyžiarka, ktorá je v súčasnosti na materskej dovolenke, opísala nešťastný moment na sociálnej sieti.

„Mala som úraz. Do oka mi vpálila loptička a za stotinu času porušila všetko, čo sa v ňom nachádza. Na príjme v nemocnici mi doktorka povedala, že to dobre nevyzerá,“ uviedla Bernardová.

„Vidím tmu, ale schránka oka sa po skoro 3 h operácie podarila zachrániť a v najbližších mesiacoch sa ukáže či príjme zdravé oko to nevidiace alebo sa bude musieť vymeniť za implantát,“ vysvetlila na sociálnej sieti slovenská olympionička.

SR Lyžovanie Vlhová Boris Vlha spolupráca koniec BAX Čítajte viac Po rokoch bez brata. Vlhová už zaberá na snehu. Čo ju čaká do Söldenu?

K incidentu prišlo počas fotenia na jednom podujatí, kde ani nehrala. Pre Šport24.sk Bernardová prezradila, že si dala dolu masku z tváre a v tom jej vpálili do oka paintballovou loptičkou.

„Aj, keď vidieť na jedno oko už nebudem, no stále je fajn mať aspoň to svoje a veriť, že sa nič neskomplikuje… Po pár dňoch vychádzam z nemocnice a je to pre mňa nová životná výzva ale som vďačná aj za to, čo mám a že môžem pozerať na svet tým jedným,“ dodala športovkyňa.

Najlepšie zarábajúce lyžiarky v sezóne 2022/23 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Mirjam Puchnerová (Rak.) - 36 775...
44 debata chyba
Viac na túto tému: #akrobatické lyžovanie #Zuzana Stromková