Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Babrák či smoliar? Hororové leto biatlonového kráľa. Pád na trampolíne aj uštipnutie hadom

Biatlonový suverén posledných rokov, Johannes Thingnes Bö, vyhral v minulej sezóne takmer všetko, čo mohol. No na začiatku prípravy a letnej sezóny ho postihla jedna pohroma za druhou.

12.06.2023 22:15
756322962 Foto:
Johannes Thingnes Bø vybojoval pre Nórsko už päť zlatých olympijských medailí a 17 najcennejších kovov na majstrovstvách sveta.
debata

O kuriózne a často až nebezpečné momenty zo života sa s fanúšikmi podelil počas víkendových pretekov Oslo Ski Show, kde sa neprezentoval v práve oslnivej forme.

Posledná z mnohých nepríjemností sa mu prihodila nedávno pri práci na záhrade. Krátko potom, ako skončil s prácou zistil, že ho pokúsala zmija.

„Keď som prišiel domov, videl som, že mi z nohy tečie krv. Potom som si všimol, že tam mám dve ranky. Dal som si jedna a jedna dokopy,“ uviedol pre televíziu NRK. Pokúsané miesto sa nakoniec ukázalo byť poštipnutím od zmije.

Dorothea Wiererová Čítajte viac Rusi poslali Wiererovej veľmi lákavú ponuku so šteklivou podmienkou. Najkrajšia biatlonistka sa musela rýchlo rozhodnúť

Následne navštívil pohotovosť. „Tam už som sa cítil bezpečne. Dúfam, že mi pokúsanie dá rovnaké magické schopnosti, ako mal Spiderman so svojím kusnutím od pavúka,“ žartoval Bö.

Päťnásobný olympijský víťaz, ktorý ovládol celkové hodnotenie Svetového pohára štyrikrát z posledných piatich ročníkov, si užil nevšedné nehody ešte pred „zážitkom“ s hadom.

Porozprával príbeh o tom, ako sa doudieral v pivnici svojho domu pri tréningu na bežeckom páse. „Nebol som úplne pevný na špičkách a spadol som na brucho. Stoj ma stiahol dozadu, až som narazil do steny,“ priblížil hviezdny biatlonista.

Martina Halinárová-Jašicová Čítajte viac Slovenská legenda má 50, no závidia jej i dvakrát mladšie. Halinárová-Jašicová vymakala svoje telo do dokonalosti

Našťastie neutrpel žiadne vážnejšie zranenie a sám priznal, že incident na páse skončil lepšie, ako to z jeho úst vyznelo. Bö ešte prezradil, že stihol spadnúť na trampolíne, po ktorom mal bolesti chrbta a postihol ho aj zápal v oku.

„Všetko sa to nabaľovalo na seba potom, ako som zažil kľudné obdobie. Prvé tri týždne v máji boli výborné,“ dodal velikán biatlonových pretekov.

Svetové biatlonistky ako ich nepoznáte Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Aita Gasparinová - Švajčiarsko.
debata chyba
Viac na túto tému: #Johannes Thingnes Bö