Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozišla sa s frajerom? Skončí kvôli túžbe po dieťati? Vlhová odhaľuje súkromie

Nie je vo svojej koži. O tom niet pochýb. Všimol si to každý expert i bežný fanúšik. Napokon, netaja to ani ľudia z najbližšieho okolia Petry Vlhovej.

21.02.2023 13:26
Petra Vlhová, Michal Kyselica Foto:
Petra Vlhová so svojím priateľom Michalom Kyselicom.
debata (53)

„Je mi jej ľúto, lebo nemohla byť v najlepšej forme. Ak v nej nie je telo, prídu problémy aj so psychikou,“ vravel Mauro Pini v dejisku majstrovstiev sveta v zjazdovom lyžovaní.

Slová skúseného trénera slovenskej hviezdy zazneli po sobotňajšom slalome, ktorým Liptáčka zavŕšila svoje krátke pôsobenie na šampionáte.

Okrem slalomu sa postavila už len na štart obráku. Práve preto, že sa chcela sústrediť na svoje najsilnejšie disciplíny, vynechala Vlhová tie predošlé.

No úspora energie a viac času na prípravu jej nepomohlo. V obrovskom slalome obsadila siedme, v slalome piate miesto a z Francúzska odcestovala bez vytúženej medaily.

Najkrajšie exotické lyžiarky na MS 2023 Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Vychádzajúce hviezdičky z lyžiarsky exotických...

Napriek tomu v cieli vravela: „Majstrovstvá sveta hodnotím dobre, v obrovskom slalome siedme miesto, v slalome piate. Nie je to zlá pozícia, stále som vpredu,“ bola Slovenka prekvapujúco pozitívna.

© Autorské práva vyhradené

53 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Michal Kyselica #Mauro Pini #Svetový pohár v alpskom lyžovaní 2022/2023 #MS v zjazdovom lyžovaní 2023