Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Posledný zjazd pred Pekingom. Garmisch zatiaľ najviac sedí Švajčiarke

Francúzska lyžiarka Romane Miradoliová dosiahla najrýchlejší čas v piatkovom druhom tréningu na sobotňajší zjazd Svetového pohára v nemeckom stredisku Garmisch-Partenkirchen.

28.01.2022 14:15
Corinne Suterová Foto: ,
Corinne Suterová.
debata

Druhá bola so stratou 21 stotín sekundy Rakúšanka Mirjam Puchnerová a tretia s mankom 39 stotín Švajčiarka Corinne Suterová, ktorá mala najlepší čas vo štvrtkovom prvom tréningu.

V ňom bola druhá s odstupom šiestich stotín domáca Kira Weidleová, tretia ďalšia Švajčiarka Jasmine Fluryová s mankom 30 stotín na najrýchlejšiu.

odkaz Foto: Pravda
Kalendár Petry Vlhovej v sezóne 2021/2022.

Posledný zjazd pred olympiádou je na programe v sobotu o 11.30 h, v nedeľu pôjdu ženy na rovnakom mieste super-G. Slovensko nemá v Ga-Pa zastúpenie, Petra Vlhová sa cez víkend presunie do dejiska ZOH.

V Garmischi absentuje víťazka štyroch zjazdov v aktuálnej sezóne Sofia Goggiová, Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová a zranená Američanka Breezy Johnsonová. Toto trio bolo v prebiehajúcom ročníku v zjazde najúspešnejšie.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #Corinne Suterová