Je doma pán Leclerc? Unikla adresa pilota F1. Fanúšikov prosí, aby k nemu nechodili

Pravda | 10.04.2023 15:49
Saudi Arabia F1 GP Auto Racing Foto: ,
V posledných týždňoch sa musí mať Charles Leclerc pred fanúšikmi na pozore.
Nezvyčajné problémy musí riešiť počas veľkonočných sviatkov pretekár tímu Ferrari vo formule 1 Charles Leclerc. Svojich fanúšikov cez Instagram požiadal, aby rešpektovali jeho súkromie.

Pred pár týždňami mala na verejnosť uniknúť adresa jeho bydliska v Monaku. To spôsobilo príchod niekoľkých nadšencov priamo pred vchod do pretekárovho bytu.

„Moja domáca adresa sa nejako stala verejnou, čo viedlo k tomu, že sa ľudia zhromaždili pod mojím bytom, zazvonili na zvonček a žiadali o fotografie a podpisy," napísal Leclerc na instagramovom účte.

Jean Todt, Michael Schumacher Čítajte viac Nikto nevie, len ja. O Schumacherovi kolujú samé lži, vraví bývalá duša Ferrari. Má odkaz pre novinárov

„Aj keď som tu pre vás vždy rád a skutočne si vážim vašu podporu, rešpektujte prosím moje súkromie a nechodďte do môjho domu,“ pokračoval Monačan.

Leclerc, ktorý pre Ferrari vyhral počas kariéry päť veľkých cien a získal 18 pole position, povedal, že sa vždy zastaví na ulici pri fanúšikoch a nemá problém rozdávať im autogramy a fotiť sa s nimi.

Obťažovaním priamo v jeho príbytku ale priaznivci zjavne prekročili hranice únosnosti. „Neprídem dole, ak navštívite môj dom. Vaša podpora, osobná aj na sociálnych sieťach, pre mňa znamená celý svet, ale je tu hranica, ktorá by sa nemala prekročiť.“

Fanúšikovia, formula Čítajte viac Škandál v F1. Na trati mohlo dôjsť k tragédii, video z incidentu si pozreli státisíce ľudí

Leclerc skončil v minulom roku celkovo druhý v šampionáte F1, ale zaostal ďaleko za víťazným Maxom Verstappenom.

Leclerc mal náročný štart do tejto sezóny, nedokončil dva z troch pretekov a získal iba šesť bodov, čo ho zaradilo na až na priebežné 10. miesto v celkovom hodnotení MS.

Rozdiely v desiatkach miliónov. Platy jazdcov F1 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Logan Sargeant (USA/Williams): 1 milión dolárov.