Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ani smútok, ani slzy. Pár týždňov po smrti expriateľa sa Bieloruska usmieva akoby sa nič nedialo

Obľúbenú čiernu farbu na kurte neodložila, smútok už áno. V živote bieloruskej tenistky sa akoby nič nezmenilo.

12.04.2024 10:24
Arina Sobolenková Foto:
Arina Sobolenková.
debata (2)

Arina Sobolenková, 25-ročná rodáčka z Minsku, je zasa samý úsmev. A nič na tom nemení ani nedávna samovražda jej expriateľa, bývalého hokejistu Konstantina Kolcova.

Odvtedy ubehli len tri týždne, čo niekdajší slávny bieloruský hokejista skočil z 23. poschodia luxusného hotela v Miami. Či už úmyselne, alebo nešťastne v opitosti, dnes nevedno.

Dôvodom najskôr bol čerstvý rozchod s Arinou, domnievajú sa zahraničné médiá.

„Konstantinova smrť je nepredstaviteľná tragédia, mám zlomené srdce,“ reagovala pár hodín po uverejnení tragickej správy tenistka, ktorá napriek tomu vzápätí nastúpila na americkom turnaji v Miami.

Pod silnými emóciami dokázala vyhrať jeden zápas, následne vypadla a dodatočne poďakovala fanúšikom za podporu. „Vaše láskavé slová pre mňa veľmi znamenajú.“ Tentoraz sa už pochválila videom z tréningu na Floride na zelenej antuke.

Keby ste čakali slzy a smútok, potom márne. Sobolenková bola len samý smiech a veselé bláznenie. Táto smutná epizódka jej života je skrátka preč. A na oficiálny pohreb Kolcova sa pritom stále len čaká. Bude sa konať v Minsku.

Podľa posledných správ bolo jeho telo už v Amerike spopolnené. „Pripravuje sa preprava urny do vlasti,“ prezradil minulý týždeň jeho bývalý tréner Ostapenko.

Slovenská tenisová kráska Bianca Behúlová Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Patrí medzi najväčšie domáce tenisové talenty a...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Arina Sobolenková