Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legendárny Connors má pre Djokoviča zlú správu: Máš skúsenosti, ale v tejto chvíli sú ti už nanič

Legendárny tenista Jimmy Connors je jedným z tých, ktorí majú po zlom štarte Novaka Djokoviča do sezóny obavy o jeho budúcnosť.

17.03.2024 11:56
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič strávil po vypadnutí v Indian Wells pár dní v Los Angeles.
debata (5)

Srbský tenista, hoci je stále svetovou jednotkou a na tejto pozícii zotrvá minimálne do polovice apríla, nehral dobre na Australian Open, kde ho v semifinále suverénne prevalcoval Jannik Sinner.

Nevyšlo mu však ani Indian Wells, ktorý predtým päťkrát vyhral, ​​no v predchádzajúcich piatich sezónach tam nehral.

Connors sa domnieva, že za slabý začiatok sezóny môže fakt, že Djokovič oslávi v máji už svoje 37. narodeniny.

„Vek je niečo, čo sa nedá poraziť bez ohľadu na to, ako tvrdo bojujete alebo ako veľmi sa snažíte mať správnu stravu a tréningový režim. Tu sa počítajú jedine čísla,“ povedal Connors a následne dodal:

Novak Djokovič Čítajte viac Veľké prekvapenie v Indian Wells. Djokovič sa po prehre so 123. hráčom rebríčka lúči už v 3. kole

"Keď hráte s chalanmi, ktorí sú od vás o pätnásť rokov mladší, skúsenosti sú veľká vec. Avšak jediná vec, na ktorej záleží, je, že keď ich získate, ste už príliš starý na to, aby ste ich využili.

Dostanete sa do bodu, keď sú títo chlapci jednoducho silnejší a pripravení zostať na vrchole. Djokovič bol tiež mladý, keď začal svoj vzostup& – hral s tenistami, ktorých musel poraziť, aby si získal reputáciu. Je jasné, že teraz to má ťažké," uzavrel Američan.

Počas svojej kariéry vyhral Jimmy Connors 148 titulov, z toho 109 v rámci ATP. Na prvé miesto sa dostal ako 21-ročný a v roku 1983, ako 30-ročný, deväť dní pred svojimi 31. narodeninami, vyhral US Open – svoju poslednú z celkovo ôsmich grandslamových trofejí.

Na druhej strane, Djokovič po dovŕšení tridsiatky vyhral 12 zo svojich 24 grandslamových trofejí.

Roger Federer a pohľady, ktoré hovoria za všetko Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Fotografie, ktoré hovoria za všetko. Klikajte...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Jimmy Connors