Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šampión, ktorého sme nechceli a nepotrebovali. Bývalá svetová jednotka prirovnala Djokoviča k Yoko Ono

Bývalý americký tenista tenista Andy Roddick sa vo svojom podcaste rozhovoril o Novakovi Djokovičovi. Podľa neho Srb svojim nástupom narušil rivalitu nedostihnuteľnej dvojice Federer - Nadal, čo sa spočiatku nutne odrazilo na jeho obľube u fanúšikov.

01.03.2024 12:59
Novak Djokovič, tenis, kurt Foto:
Novak Djokovič.
debata (8)

Bývalá svetová jednotka Roddick v rozhovore s tenisovým agenom Maxom Eisenbudom spomínal na začiatky nového milénia, kedy si vo svetovom tenise hrali Roger Federer a Rafael Nadal svoju vlastnú výkonnostnú ligu.

To sa však razantne zmenilo v roku 2007, kedy o sebe dával čoraz viac vedieť mladý tenista zo Srbska.

Zvyšok je história, Srb odvtedy vyhral 24 grandslamov a z veľkej dvojky sa až do odchodu Federera stala veľká trojka.

725638232 Čítajte viac Najlepší tenista histórie je Djokovič. Nadal za Srbovou kontroverznou povesťou vidí dobrého človeka

Bola to nová éra, ktorú podľa Roddicka nikto nečakal a niektorí fanúšikovia ju nevítali kvôli láske k tradičnej švajčiarsko-španielskej dvojici.

Američan Djokovičov vstup do súboja o tenisový trón medzi Federerom a Nadalom prirovnal k Yoko Ono, teda hudobníčke, ktorú fanúšikovia kapely The Beatles vinia z predčasného konca najznámejšej hudobnej skupiny všetkých čias.

„Djokovič mi príde ako chlapík, ktorý ukončil The Beatles. Je ako tenisová Yoko Ono,“ uviedol Američan počas svojho podcastu Served.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Strážia si súkromie, no nádejná svokra ich natrela. Víťaz Australian Open si užíva s krásnou modelkou

"On bol tým, ktorého sme nechceli a ani nepotrebovali. Mali sme už súboj dvoch odlišných štýlov.

Potom sa zrazu zjavil tento robot, ktorý však pri hre nepotlačuje emócie, ktorý akoby hovoril: Neprejdete cezo mňa, je nemožné ma obísť. Budem bojovať," pokúsil sa popísať „Noleho“ nástup do tenisovej špičky z pohľadu fanúšikov.

Podľa Roddicka sa s tým bežný fanúšik dlho nedokázal stotožniť. „Bolo to zvláštne. Akoby sa obyčajný fanúšik tenisu nedokázal preniesť cez fakt, že z veľkej dvojky sa stala veľká trojka.“

Luxusné rezidencie Novaka Djokoviča Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Nikto nezarobil tenisom viac, ako Novak...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Rafael Nadal #Roger Federer #Novak Djokovič #Yoko Ono #Andy Roddick