Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Navrátilová so svojou partnerkou opäť uvažujú o adopcii. Žijú vraj pre dnešok a nerozmýšľajú, čo bude zajtra

Pred rokom si legendárna tenistka Martina Navrátilová sadla do kresla oproti známemu moderátorovi Piersovi Morganovi a v hodinovom rozhovore hovorila predovšetkým o tom, čo posledné týždne zažívala.

14.02.2024 13:00
Niekdajšia tenisová šampiónka Martina... Foto: ,
Niekdajšia tenisová šampiónka Martina Navrátilová (vpravo) a jej manželka Julia Lemigova.
debata (34)

Výsledok boja Navrátilovej s rakovinou – ktorá sa stala jej nepriateľom už druhýkrát – bol najlepší možný.

Avšak kvôli chorobe musela prehodnotiť spoločné plány s manželkou Juliou Lemigovou, bývalou sovietskou modelkou a aj herečkou. Chceli si adoptovať dieťa. Priority sa však kvôli vážnej diagnóze zmenili.

„Keď adoptujete dieťa, musí sa okolo neho točiť všetko. A práve teraz je všetko o Martine a o tom, aby bola zdravá. Adopciu odsúvame na vedľajšiu koľaj,“ uviedla vtedy Lemigová.

Vo chvíli, keď Navrátilová vyhrala životný zápas s rakovinou prsníka a hrtana, bolo jej odhodlanie značne utlmené. Ochorenie 66-ročnej bývalej hviezde akoby otvorilo oči.

Teraz, keď je niekdajšia československá superstar zdravá, je – zdá sa – všetko inak. „A na farmu na floridskom vidieku zrejme skoro priletí bocian,“ napísal napríklad český bulvárny portál Blesk.

Ilie Nastase Simona Halepová Čítajte viac Legenda obvinila Serenu Williamsovú z dopingu: Nevidíte, ako vyzerá? Američanov nikto nekontroluje

Navrátilová (67) s Lemigovou (51) vraj opäť prehodnotili adopciu dieťaťa.

Pôvodné plány páru pred rokom prekazila dvojnásobná rakovina, ktorá postihla víťazku 59 grandslamových titulov.

„Martina sa uzdravila. Určite sme teraz na vrchole,“ povedala o myšlienkach na potomka pre BravoTV. com Miss ZSSR z roku 1990, ktorá je momentálne hviezdou reality show Paničky z Miami.

„Obnovili sme plány na adopciu a kedykoľvek sa na nás môže usmiať šťastie,“ dúfa Julia. „Žijem dnešok naplno a nepremýšľam o zajtrajšku.“

Navrátilová je bývalá svetová jednotka v ženskom tenise. Je všeobecne považovaná za jednu z najlepších tenistiek vôbec.

Pochádza z Československa, ale v roku 1975 emigrovala do USA a v roku 1981 sa stala americkou občiankou.

Počas svojej kariéry vyhrala 18 grandslamových titulov v dvojhre a 40 titulov v štvorhre (z toho 31 v ženskej štvorhre a 9 v zmiešanej štvorhre).

V ženskej dvojhre získala vo Wimbledone rekordných 9 titulov. Otvorene sa hlási ku svojej lesbickej orientácii, čo robila už v časoch, keď otvorené hovorenie o vlastnej homosexualite vôbec nebolo bežné.

Predané! Ivan Lendl sa zbavil takéhoto luxusu Fotogaléria - 36 fotiek Všetky fotky
Sídlo Ivana Lendla je fuč. Už nepatrí slávnemu...
34 debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Navrátilová