Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hrôza, hodnotia diváci počin od Netflixu. Zo Zvereva je dobrý chlapec, o poľskej kráľovnej takmer ani slovo

Prednedávnom mala premiéru druhá séria seriálu Break point z dielne Netflixu, ktorá sa venuje svetu tenisu a hviezdam bieleho športu. Fanúšikovia sú rozčarovaní.

12.01.2024 15:33
qweyx Foto:
Novú sériu tenisového počinu diváci kritizujú.
debata

Prvá séria športového dokumentu bola prijatá pozitívne u divákov aj kritikov, no jej pokračovanie, ktoré bolo uvedené nedávno, fanúšikov rozdelilo.

Aj keď bežný divák asi bude spokojný, ľuďom, ktorí sa o tenis zaujímajú viac, neunikli viaceré zvláštne rozhodnutia tvorcov.

Hrdinkou prvej série bola Arina Sabalenková a najlepším rokom jej kariéry bol rok 2023, kedy na Australian Open získala svoj prvý grandslamový titul.

Iga Swiateková Čítajte viac Svetová jednotka predviedla krivky v plavkách. V Austrálii sa zabávala na surfe

Na každom z minuloročných turnajoch veľkej štvorky sa dostala minimálne do semifinále. Práve roku 2023 sa venuje druhá séria.

Napriek prehre vo finále US Open sa stala prvýkrát líderkou rebríčka WTA. No ďalej už séria nepokračuje a tým príbeh končí.

S tým sú nespokojní predovšetkým poľskí fanúšikovia. Z dokumentárnej série by vraj človek mohol mať pocit, že v roku 2023 sa už nič iné nestalo.

Tenisová realita však vyzerala inak. Iga Swiateková vyhrala French Open, triumfovala na šiestich turnajoch WTA, ovládla „päťstovkové“ podujatia v Dauhe a Stuttgarte a napokon triumfovala aj na MS WTA Tour v Cancune.

820283380 Čítajte viac Hráčka roka bola aj tentokrát jasnou záležitosťou. Okrem Poľky sa dočkal aj jej tréner

Vrátila sa na tenisový trón, prvé miesto v rebríčku a zaslúžene sa tak stala druhýkrát za sebou Hráčkou roka Ženskej tenisovej asociácie.

No v dokumente sa to vôbec nespomína, samotná Poľka sa na obrazovke príliš neohreje a je jej venovaných iba pár sekúnd. Fanúšikovia na sociálnych sieťach sa pýtajú, „či Netflix vôbec vie, ktorá hráčka je číslo jeden“.

Z mužských zástupcov kamera sleduje tenisový život Nicka Kyrgiosa, Holgera Runeho či Alexandera Zvereva. Pri poslednom menovanom sa však opäť objavila veľká kritika.

Zverevova časť opisuje Nemcovo zranenie na French Open 2022 a jeho ťažký návrat do prvej desiatky rebríčka.

zverev kola Čítajte viac Násilie a dusenie vankúšom. Zverev čelí obvineniam bývalých partneriek, súd rozhodol

Ani slovom nie sú spomenuté obvinenia z domáceho násilia, ktoré proti nemu vzniesli bývalá partnerka a matka jeho dieťaťa Brenda Pateaová či Olga Sharypovová, ktorú mal Zverev pravidelne biť, raz sa ju vraj v návale hnevu pokúsil udusiť vankúšom.

Za napadnutie Pateaovej mu Berlínsky súd uložil pokutu vo výške 450 000 eur. Zverev od začiatku obvinenia nekomentuje, no je fakt, že vinu sa mu nepodarilo dokázať.

Po nezávislom vyšetrovaní zbavila Zvereva viny aj hráčska asociácia ATP.

Influencerka, ktorú márne uháňajú športové hviezdy Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Krásavica z instagramu Emily Pellegrini...
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #netflix #dokument #Alexander Zverev #Iga Swiateková #break point