Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyzývavé pohyby svetovej dvojky. Sobolenková sa pred Australian Open odviazala

Teploty v Melbourne, dejisku prvého grandslamového turnaja roka Australian Open, sa šplhajú k 30 stupňom. K horúcej atmosfére prispela aj dvojka svetového rebríčka, Bieloruska Arina Sobolenková.

11.01.2024 09:50
Arina Sobolenková Foto:
Arina Sobolenková predviedla fanúšikom tanečné pohyby.
debata (1)

25-ročná rodáčka z Minska sa v Melbourne pripravuje na obhajobu titulu na Australian Open po tom, čo vlani vo finále zdolala Kazašku Jelenu Rybakinovú 7:6, 6:4.

Bieloruska popri klasickom tenisovom tréningu fanúšikom predviedla, že sa vie aj poriadne odviazať. Prijala výzvu svojho tímu, zapojila sa do kolektívneho tanca a svoje telo rozpohybovala na známu skladbu Fireball od amerického rappera Pitbulla. Pozrite si video, ktoré zdieľala na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Australian Open (@australianopen)

Sobolenkovej sledovatelia, ktorých má na Instagrame vyše milión, boli z jej predstavenia nadšený. „Si veľmi pekná,“ alebo „Nemôžem sa prestať pozerať.“ Aj takto reagovali niektorí z priaznivcov na zverejnený tanec.

Bieloruská hráčka patrí spolu so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou medzi najväčšie favoritky na víťazstvo v ženskej dvojhre na blížiacom sa Australian Open.

824424799 Čítajte viac Šance Srbov proti Slovensku razantne klesli, tenisový fenomén Djokovič vynechá vzájomný duel

Pre Sobolenkovú to bude už siedma účasť v hlavnej súťaži na prvom grandslamovom turnaji roka. Okrem spomínaného víťazstva sa v minulom, najúspešnejšom roku kariéry, predstavila aj vo finále US Open. Na zvyšných dvoch podujatiach veľkej štvorky, na Ronald Garros a vo Wimbledone, si zahrala v semifinále.

Najlepšie svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 46 fotiek Všetky fotky
Niektoré by sa kľudne mohli živiť aj...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Australian Open #Melbourne #Arina Sobolenková #grandslam