Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zabi sa, hlupaňa. Ukonči svoj život! Česká tínedžerka čelila smršti nechutných správ

Český tenisový talent, ešte len 18-ročná tenistka Linda Norsková, musela čeliť po poslednej prehre na turnaji WTA v Tokiu nechutným správam na Instagrame.

28.09.2023 16:00
808471061 Foto:
18-ročná česká tenistka Linda Nosková na turnaji Pan Pacific Open v Tokiu.
debata

Už takmer neprejde ani týždeň bez toho, aby sa neohlásila niektorá z hráčok zo svetovej špičky s tým, že dostáva nenávistné komentáre za svoj výkon a najmä výsledok na tenisovom turnaji.

Poslednou obetou týchto nechutností je ešte len 18-ročná rodáčka zo Vsetína, v súčasnosti 44. tenistka svetového rebríčka. Nosková sa zverejnila správy na sociálnej sieti.

Mladá Česka prehrala na turnaji v Japonsku s Anastasijou Pavľučenkovou 6:3, 4:6, 6:0. „Zabi sa, hlupaňa. Ukonči svoj vlastný život.“ Alebo: „Bodaj by si dostala rakovinu a zomrela.“ Aj takýmto zvráteným správam čelila tínedžerka.

Nosková pritom patrí medzi najväčšie talenty svetového tenisu. V tomto roku odohrala už 51 zápasov z toho 31 víťazných.

Alex Molčan Čítajte viac Nádej spľasla. Vajda je "taký akurát tréner", s Djokovičom dokázal nemožné. Prečo mu to potom s Molčanom nesadlo?

Medzi jej najlepší výsledky v tomto roku patria dve finálového účasti na podujatiach WTA 250. Na začiatku roka v Adelaide prehrala boj o titul s Bieloruskou Arinou Sobolenkovou 3:6, 6:7.

Na prelome júla a augusta neuspela vo finále domáceho podujatia Livesport Prague Open, v ktorom nestačila na Japonku Nao Hibinovú 4:6, 1:6.

Svojská tenisová kráska Eugenie Bouchardová Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Tenisový rozlet Eugenie Bouchardovú pribrzdili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Linda Nosková