Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na kurte č. 17 to je ako v obývačke Snoop Dogga. Na US Open sa šíri známy pach, sťažovalo sa už niekoľko hráčov

Na tohtoročnom US Open sa musia tenisti a tenistky vysporiadať okrem súpera aj so zaujímavými vplyvmi prostredia. Na kurte číslo 17 sa už niekoľko hráčov sťažovalo, že je tam cítiť marihuana.

30.08.2023 18:20
US Open Foto:
US Open - ilustračné foto
debata

Hráčov počas tenisových zápasov môže rozptyľovať veľa vecí. V New Yorku na grandslame je to marihuana. Konkrétne na kurte číslo 17 sa už niekoľko tenistov a tenistiek sťažovalo, že cítia „trávu“.

Ako prvá sa na to sťažovala priamo rozhodcovi na kurte Maria Sakkariová, ktorá prehrala so Španielkou Masárovou.

V utorok na tomto kurte odohrala svoj zápas aj Češka Markéta Vondroušová a tá jej slová potvrdila.

„Tiež som to dnes cítila. Keď som sa na kurte č. 17 rozcvičovala, cítila som ju tiež, v zápase už toľko nie. Počula som, že to Mária hovorila, takže je to pravda,“ povedala na pozápasovej tlačovej konferencii Vondroušová.

Alex Molčan Čítajte viac Malá športová tragédia, Molčan mal tri mečbaly. Skúsený Dimitrov bol už na lopate, nakoplo ho krásne gesto

Vtipne komentoval túto neobvyklú situáciu aj Alexander Zverev:

„Áno, kurt č. 17 rozhodne páchne ako obývacia izba Snoop Dogga. Celý kurt páchne ako tráva,“ povedal na tlačovej konferencii nemecký tenista s odkazom na amerického rappera, ktorý je známy veľkou spotrebou marihuany.

„Ja s tým nemám nič spoločné. Neviem, odkiaľ to prichádza,“ dodal.

Dominika Cibulková Čítajte viac Cibulková cez víkend krstila dcérku Ninku a opäť jej to poriadne seklo. Na slávnosť prišla aj popredná politička Smeru

Ako Sakkariová, tak Vondroušová si myslia, že pach pochádza z parku vedľa kurtu. Hneď vedľa nich je verejný park a odtiaľ sa šíria rôzne vône.

Predtým sa hráči sťažovali napríklad na zápach nejakého jedla alebo cigariet. Od tohto roku je v New Yorku legálne držanie malého množstva marihuany a fajčiť ju ľudia môžu všade, kde je dovolené fajčenie cigariet.

debata chyba
Viac na túto tému: #Snoop Dogg #Markéta Vondroušová #US Open 2023