Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šou Djokoviča v New Yorku. Panvica, špachtľa aj bezjbolka... Srb zabával divákov pred US Open

Srbský grandslamový rekordér a bývalá svetová jednotka Novak Djokovič pobavil počas fanúšikovského týždňa divákov tým, že loptičku prehadzoval cez sieť rôznymi predmetmi.

27.08.2023 09:46
800330167 Foto:
Novak Djokovič vymenil tenisovú raketu za netradičné "športové" nástroje.
debata

Srbská hviezda sa pripojila k youtubovému zoskupeniu Dude Perfect ktoré chcelo zistiť, ako to pôjde Djokovičovi bez tenisovej rakety.

Týždeň fanúšikov US Open je podujatie, ktoré umožňujem fanúšikom užiť si tenis, hudbu a zábavu v Národnom tenisovom centre USTA Billie Jean Kingovej v New Yorku.

Jedným z vrcholov týždňa bolo sobotňajšie vystúpenie Dude Perfect, ktorí sú známi svojimi virálnymi videami trikových záberov a športových výziev.

Pri tejto príležitosti sa divákom naskytol pohľad, ako Djokovič udiera do tenisovej loptičky panvicou, špachtľou, drevenou doskou či dopravnou značkou „STOP“.

Pôsobivý moment nastal, keď 23. násobný grandslamový šampión použil bejzbalovú pálku na odpal homerunu pred burácajúcim davom:

Djokovič opäť raz potvrdil, že je skvelý zabávač. No od zajtra sa pre neho sranda končí. V noci na utorok bude jeho prvým súperom v 1. kole posledného grandslamového turnaja roka Aleksandar Miller.

Výnimočná kariéra a život Daniely Hantuchovej Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Mala raketový štart do svetovej špičky v ktorej...
debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Novak Djokovič