Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude mať rušný mesiac. O návrat očarujúcej Dánky Wozniackej je v Amerike záujem

Bývalá svetová tenisová jednotka sa vráti tam, kde s profesionálnym tenisom pred 18 rokmi začala. Dánka Carolina Wozniacka sa dočkala voľnej karty od organizátorov turnaja Western & Southern Open v Cincinnati.

06.07.2023 22:08
782625027 Foto:
Uvidíme, či 32-ročná Caroline Wozniacka dokáže na kurte držať krok so zväčša mladšími súperkami.
debata

Wozniacka hrala na tomto podujatí v roku 2005 ako 15-ročný talent a vtedy sa dočkala organizátorov taktiež voľnej karty.

„Po prvýkrát som prišla do Cincinnati, keď som mala pätnásť. Som taká šťastná, že sa vrátim tam, kde som hrala svoj prvý turnaj WTA. Ďakujem za túto príležitosť,“ oznámila na sociálnej sieti Wozniacka.

Dánska tenistka minulý týždeň ohlásila nečakaný comeback do profesionálneho tenisu po troch rokoch od ukončenia kariéry. Počas nich porodila manželovi a bývalému hráčovi NBA Davidovi Leeovi dve deti.

Podujatie v Cincinnati (14.8. – 20.8.) bude už druhým turnajom pri jej postupnom návrate na kurty. O týždeň skôr sa po prvýkrát predstaví na turnaji v Montreale.

787581324 Čítajte viac Prvotriedna senzácia, ohlušujúce ovácie. Brit postavil Wimbledon na nohy, štvrtý hráč sveta skončil

Wozniacka sa nechala počuť, že v športe ešte nedokončila všetko, čo si predsavzala. Ako inšpiráciu k návratu spomenula ďalšie tenisové mamy – Kim Clijstersovú, Serenu Williamsovú a Victoriu Azarenkovú.

Hlavným zámerom 32-ročnej Dánky je účasť na budúcoročných olympijských hrách v Paríži. Na najväčšom športovom podujatí rok chce hrať v zmiešanej štvorhre s Holgerom Runem.

Atraktívna Caroline Wozniacka sa vracia na kurty Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Bývalá svetová jednotka Carolina Wozniacka...
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #comeback #Caroline Wozniacka