Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slávna herečka prehovorila o ťažkom vzťahu s Agassim. Trofejí mal ako maku, žiadna však nezostala celá. Čo ho naštvalo?

Jeden z najlepších tenistov v dejinách, Andre Agassi, vraj rozbil každú trofej, ktorú vyhral. Dôvod? Naštvala ho rola jeho bývalej manželky v obľúbenom televíznom seriáli Priatelia.

05.07.2023 09:52
shields977 Foto:
Brooke Shields a Andre Agassi v roku 1997.
debata (5)

Americký tenista a herečka Brooke Shieldsová sa zoznámili v roku 1993 a hneď si padli do oka. Vtedy ich spájali zlé skúsenosti so slávou, navyše, obaja nemali veľmi vrelé vzťahy s ich rodičmi. Neskôr z toho bolo búrlivé manželstvo (1997–1999).

Za ich rozchodom jer podľa všetkého vystúpenie herečky a modelky v televíznej show Priatelia (1994–2004). Herečka v americkom sitcome stvárnila Eriku, teda šialenú ženu, ktorá fanaticky miluje a stalkuje Joeyho Tribbianiho.

Prvé manželské problémy nastali v čase, keď sa slávny tenista zúčastnil nakrúcania ikonickej scény. Od toho času bola v ich manželstve hádka za hádkou. Žiarlivý Agassi totiž zostal zlosťou bez seba, keď sledoval, ako jeho manželka priamo na pľaci olizuje a žužle prsty svojho hereckého kolegu.

Shieldsová v nedávnom rozhovore pre magazín New Yorker prezradila veľmi pikantné podrobnosti o tom, čo sa dialo počas nakrúcania inkriminovanej scény a aj neskôr v ich domácnosti.

Daniil Medvedev Čítajte viac Ukrajinci sú na fronte, Rusi v Londýne čelia nepríjemným otázkam. Medvedev sa nechce utopiť v klamstvách

„Andre bol v publiku a z ničoho nič odišiel,“ opisovala herečka prvú reakciu svojho vtedajšieho manžela.

Napätie medzi nimi však hustlo čím ďalej tým viac aj po jeho návrate domov, najmä keď sa objavili prvotné ohlasy na jej pôsobenie. Tie Agassiho doviedli k totálnej nepríčetnosti.

„Všetci si zo mňa teraz robia srandu. Týmto správaním si zo mňa urobila blázna,“ mal údajne predniesť rozzúrený Agassi. „Je to komédia! Čo je to s tebou?“ odpovedala mu vraj jeho žena.

Podľa autobiografie Shieldsovej mala dokonca bývalá svetová jednotka systematicky rozbíjať všetky svoje vyhrané trofeje, vrátane tých najcennejších kúskov z Wimbledonu či US Open.

Agassi vraj mal byť pod vplyvom ťažkých drog. „Vysvetlil mi, že celú úvodnú časť nášho vzťahu bol závislý od pervitínu,“ obvinila svojho bývalého muža zo závislosti od metamfetamínu. Tieto vážne podozrenia sa však nikdy nepreukázali.

Djokovič Wimbledon Čítajte viac Vezme ti nohy, potom dušu, vykope ti hrob. Si mŕtvy, dovidenia. Djokovič chce titul č. 24. Zdá sa, že mu v tom nemá kto zabrániť

Herečka sa snažila manželstvo zachrániť, ale márne. Rozličné problémy a incidenty viedli k tomu, že sa nesúrodý pár rozišiel v apríli 1999.

Agassi ukončil kariéru v roku 2006 a začal sa venovať trénovaniu, cepoval napríklad aj Novaka Djokoviča či Naomi Osakaovú. Je jedným zo siedmich tenistov, ktorým sa podarilo zvíťaziť vo všetkých štyroch grandslamových turnajoch.

Bol prvým hráčom v histórii, ktorý získal takzvaný Golden Slam, čo je označenie pre triumf na všetkých grandslamoch a súčasne aj víťazstvo na olympiáde.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Andre Agassi #Brooke Shields