Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otrasné, hanbite sa! Murrayho rodina zúri, môže za to plagát Wimbledonu

Jamie Murray a Niall Erskine, brat a strýko Andyho Murrayho vyjadrili svoj hnev nad zaobchádzaním s bývalým lídrom svetového rebríčka a dvojnásobným víťazom Wimbledonu.

21.06.2023 21:55
Andy Murray Foto: ,
Andy Murray.
debata (6)

Britského tenistu totiž vynechali na plagáte minulých a súčasných velikánov turnaja.

V popredí plagátu sú zobrazené mladé talenty Jannik Sinner a Carlos Alcaraz, za nimi nasleduje trio Roger Federer, Novak Djokovič a Rafael Nadal, ďalej hráči ako Björn Borg, John McEnroe, Martina Navrátilová či sestry Williamsové.

Murray pritom svojím triumfom z roku 2013 ukončil 77-ročné čakanie na britského víťaza turnaja a stal sa tak jediným Britom, ktorý ovládol trávniky All England Clubu v novodobej histórii tenisu.

„Otrasné na každej úrovni. Všetko je o tých v popredí, no a tvorcu britskej histórie nikde nevidno. Mali by ste sa za seba hanbiť,“ reagoval Erskine na sociálnej sieti.

Roger Federer Čítajte aj Nemci slávia Deň Rogera Federera, on chválil Djokoviča. Od Švajčiara chceli meno najlepšieho v histórii

„Nehovorili desať rokov o veľkej štvorke, až kým si neroztrhal bok, keď bol svetovou jednotkou?“ dodal Jamie Murray. Ilustrátor Grant Gruenhaupt reagoval tým, že na pláne sú i ďalšie maľby. Informácie priniesla agentúra AFP.

Tenisoví boháči. Ako sú na tom Slováci a Slovenky? Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Získali kvantum trofejí, zarobili desiatky...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #Andy Murray #Jamie Murray