Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Láska ju postretla v New Yorku. Tenisová hviezda sa zasnúbila s fanúšikom

Dvojnásobná grandslamová šampiónka Garbine Muguruzaová sa zasnúbila so svojim priateľom. Oznámila to na Instagrame. Príbeh zaľúbencov je pritom zaujímavý a netradičný.

02.06.2023 20:36
Garbine Muguruzová Foto: ,
Garbine Muguruzová počas januárového Australian Open.
debata

Muguruzová pred pár dňami zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti zaľúbenú snímku, pri ktorej oznámila zásnuby s priateľom Arthurom Borgesom.

V rozhovore pre magazín Hola! si víťazka Roland Garros 2016 a Wimbledonu 2017 zaspomínala, ako kedysi stretla svojho budúceho manžela.

Španielka bola v New Yorku na US Open 2021 a počas voľného dňa sa prechádzala svetoznámym Central Parkom, keď na ulici stretla Borgesa.

Novak Djokovič Čítajte viac Na Djokoviča pískali, Srb sa fanúšikom vysmial. Suverénny Alcaraz je v osemfinále

Ukázalo sa, že je jej fanúšikom. "Zrazu sa otočí a povie: Veľa šťastia na US Open,“ uviedla Muguruzaová. Potom ju vtedy neznámy fanúšik požiadal o selfie.

Pre 29-ročnú tenistku to bola láska na prvý pohľad. "Len som si pomyslela, Wow, aký to je fešák. Odvtedy sa sa dvojica začala častejšie stretávať a láska prekvitala.

Anna Karolína Schmiedlová Čítajte viac Ruský tréner šíri v hviezdnom zákulisí ódy na Putina, je vraj najlepší vládca. "Prefackala" ho Slovenka v ukrajinských farbách

Takmer o dva roky neskôr tenistku požiadal Borges o ruku v španielskej Marbelle. „Nevedela som ako reagovať. Uprostred plaču som odpovedala áno. Bolo to veľmi romantické,“ nadchýnala sa. Svadba je plánovaná na budúci rok.

Muguruzovú v tejto sezóne na kurtoch nevidieť. Po neúspešnom januárovom vstupe do nového roka na austrálskych turnajoch si dala pauzu a na okruhu WTA sa od 31. januára neukázala.

Krásna víťazka wimbledonskej juniorky Sofia Žuková Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Sofia Žuková vletela do juniorského tenisu ako...
debata chyba
Viac na túto tému: #wta tour