Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Čo to tí Srbi robia? Djokovičov tím ukrýval, čo mu sypú do nápoja

Najlepší tenista súčasnosti Novak Djokovič je momentálne na turnaji Masters v Paríži. V sobotňajšom semifinále po epickom výkone zdolal Stefanosa Tsitsipasa v tajbrejku tretieho setu.

06.11.2022 15:06
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (8)

Obecenstvo v parížskej hale Bercy burácalo a srbský šampión ho po zápase hecoval.

Zaujala však aj iná vec. Na sociálnych sieťach sa objavilo video od jedného diváka v hľadisku. Ten sa svoj mobilný telefón nahrával moment, keď ľudia z Djokovičovho tímu mu počas zápasu pripravovali nápoj.

Jeho fyzioterapeut Ulises Badio v jednej chvíli začal vyťahovať z tašky rôzne nádoby a postupne ich sypal do nápoja.

Jelena Dokičová Čítajte aj Srbská exhviezda reaguje na škandál: Otec ma pred US Open dokopal do bezvedomia

Keď si však ľudia z jeho tímu všimli, že ich pritom niekto natáča, začali sa nakláňať a telami clonili tak, aby na videu nebolo nič zrejmé. Čo tak šlo do Djokovičovho nápoja, nevedno.

Túto situáciu na sociálnej sieti Twitter komentoval aj americký novinár Ben Rothenberg, ktorý 21-násobného grandslamového šampióna často kritizuje.

„Vždy som si myslel, že v tenise by mala byť väčšia transparentnosť, pokiaľ ide o látky, ktoré hráči užívajú. Najmä počas zápasov. Ale tiež som si len zriedkakedy myslel, že niečo nie je v poriadku. Ale preboha, reč tela v tomto videu je bizarná. Čo si tím Djokovič myslí, že treba ukrývať?“ opýtal sa.

V každom prípade, Novak Djokovič patrí medzi najčastejšie testovaných hráčov antidopingovou komisiou. Tento rok dokonca absolvoval viac testov ako jeho veľký rival Rafael Nadal.

Najúspešnejší tenisti histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Boris Becker - Nemecko
76,91 percent
713...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Ben Rothenberg