Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo to tí Srbi robia? Djokovičov tím ukrýval, čo mu sypú do nápoja

Najlepší tenista súčasnosti Novak Djokovič je momentálne na turnaji Masters v Paríži. V sobotňajšom semifinále po epickom výkone zdolal Stefanosa Tsitsipasa v tajbrejku tretieho setu.

06.11.2022 15:06
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (8)

Obecenstvo v parížskej hale Bercy burácalo a srbský šampión ho po zápase hecoval.

Zaujala však aj iná vec. Na sociálnych sieťach sa objavilo video od jedného diváka v hľadisku. Ten sa svoj mobilný telefón nahrával moment, keď ľudia z Djokovičovho tímu mu počas zápasu pripravovali nápoj.

Jeho fyzioterapeut Ulises Badio v jednej chvíli začal vyťahovať z tašky rôzne nádoby a postupne ich sypal do nápoja.

Jelena Dokičová Čítajte aj Srbská exhviezda reaguje na škandál: Otec ma pred US Open dokopal do bezvedomia

Keď si však ľudia z jeho tímu všimli, že ich pritom niekto natáča, začali sa nakláňať a telami clonili tak, aby na videu nebolo nič zrejmé. Čo tak šlo do Djokovičovho nápoja, nevedno.

Túto situáciu na sociálnej sieti Twitter komentoval aj americký novinár Ben Rothenberg, ktorý 21-násobného grandslamového šampióna často kritizuje.

„Vždy som si myslel, že v tenise by mala byť väčšia transparentnosť, pokiaľ ide o látky, ktoré hráči užívajú. Najmä počas zápasov. Ale tiež som si len zriedkakedy myslel, že niečo nie je v poriadku. Ale preboha, reč tela v tomto videu je bizarná. Čo si tím Djokovič myslí, že treba ukrývať?“ opýtal sa.

V každom prípade, Novak Djokovič patrí medzi najčastejšie testovaných hráčov antidopingovou komisiou. Tento rok dokonca absolvoval viac testov ako jeho veľký rival Rafael Nadal.

Najúspešnejší tenisti histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Boris Becker - Nemecko
76,91 percent
713...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Ben Rothenberg