Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pamela z Baywatchu či slávny Jordan. Aj nimi žil 17-ročný Federer

Plagáty Pamely Andersenovej či Michaela Jordana. Aj tie si našli miesto v izbe 17-ročného Rogera Federera. Snímka tenisového juniora ukázala, o čo sa Švajčiar okrem tenisu zaujímal v mladom veku.

27.10.2022 15:01
722985725
Roger Federer na snímke z roku 1998.
debata

Na prvý pohľad na snímke, ktorá sa šíri sociálnymi sieťami, upútajú Federerove odfarbené blonďavé vlasy. Budúci 20-násobný grandslamový víťaz takto zapózoval pri dverách svojej detskej izby.

Fotografia je cennejšia o to viac, že o dospievaní tenisového velikána sa toho vie veľmi málo. Miesto na dverách patrilo herečke Pamele Andersenovej z obdobia, keď bola hviezdou seriálu Baywatch.

V rodičovskom dome v Bazileji veľký priestor zabrali aj portréty top hráčov basketbalovej NBA Shaquilla O'Neala a Michaela Jordana. Na stenách ešte vidieť kovbojský klobúk, macedónsku vlajku a na kraji aj zopár tenisových trofejí.

Na snímke z roku 1997 nemohol Federer tušiť, že na rôzne ocenenia bude potrebovať omnoho viac miesta. Veď Švajčiar počas kariéry získal 103 titulov vo dvojhre, pričom medzi tie najcennejšie patrí sedem triumfov na Wimbledone.

Po zdravotných problémoch po operácii kolena sa Federer minulý mesiac rozhodol ukončiť kariéru. S tou sa rozlúčil na Laver Cupe, keď po boku Rafaela Nadala odohral v Londýne zápas štvorhry.

Federer a jeho luxusný apartmán v Dubaji Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Apartmán Rogera Federera.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer