Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dostal otázku o väznenej Američanke. Rus zvrtol odpoveď na Djokoviča

Ruský tenista Daniil Medvedev zdolal v 1. kole US Open Američana Stefana Kozlova 6:2, 6:4, 6:0. Na pozápasovej tlačovke čelil aj nepríjemným otázkam domácich novinárov.

30.08.2022 12:56
US Open Tennis Foto: ,
Ruský tenista Daniil Medvedev prešiel úspešne prvou prekážkou na US Open.
debata (9)

Jedna z nich sa týkala aj väznenej hviezdy amerického basketbalu Brittney Grinerovej, ktorú za prechovávanie zakázaných látok odsúdili v Rusku na deväť rokov basy.

„Počul som o tom, nepoznám presné detaily. Určite nejde o jednoduchú situáciu, keď niekto sedí vo väzení,“ uviedol Medvedev. Následne otočil odpoveď z občianky USA na Srba Novaka Djokoviča.

Daniil Medvedev na tlačovej konferencii.

„Táto situácia sa dá prirovnať k iným, ako napríklad k Novakovi, ktorý nemôže prísť do Ameriky. Američania sa môžu vrátiť do krajiny bez očkovania a Novak nie,“ uviedol Medvedev s tým, že Srb si chcel len zahrať tenis a vrátiť sa domov do Srbska.

Následne sa vrátil k pôvodnej téme uväznenej Grinerovej. „Situáciu fakt nepoznám. Ale ak ju naozaj mala, myslím že to bola marihuana, tak zákon je zákon. Ale ak to nie je pravda a niekto jej ju podstrčil, tak to nie je dobré,“ skonštatoval víťaz US Open z minulého roku.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič #Daniil Medvedev #Brittney Grinerová