Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Federer je späť na kurte. Prvé loptičky odpaľuje s Mirkou

Pred mesiacom sme informovali o pláne Rogera Federera vrátiť sa na tenisové dvorce v apríli alebo v máji.

03.03.2022 23:31
Mirka Federerová Foto:
Manželka Rogera Federera Mirka.
debata

Švajčiarsky velikán začiatkom februára priznal, že stále nemôže behať. Naposledy sa predstavil na minuloročnom Wimbledone a v auguste absolvoval tretiu operáciu kolena.

Kedy by sa mohol 20-násobný grandslamový šampión zotaviť? Jeho tréner Severin Lüthi vníma progres, no pri otázke na účasť v Londýne (27. 6. – 10. 7.) je skeptický.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte aj My sme dali dokopy Rogera a Mirku! Plachého Federera postrčili zápasníci

„Nie som ten, kto hovorí, že je to nemožné. Ale momentálne si to neviem predstaviť,“ prezradil pre Tages Anzeiger pred daviscupovým zápasom Švajčiarska s Libanonom v Bieli.

„Stále je vo fáze rehabilitácie. Aktívne pracuje. Vybudujú sa nielen svaly kolena a nohy, ale spevní sa celé telo. Ide o skutočný kondičný program,“ povedal Lüthi začiatkom týždňa.

Jeho hviezdny zverenec je ako obvykle opatrný. Tento týždeň mal v pláne zahrať si – podľa švajčiarskych médií „na zahriatie“ – s manželkou Mirkou, bývalou tenistkou.

David Beckham Čítajte aj Prekonal Messi Federera? Kto je jasný víťaz? Toto sú najbohatší športovci histórie

Kariéru bojnickej rodáčky stopli opakujúce sa zranenia nôh a v roku 2002 zavesila raketu na klinec.

Federer je tento rok prihlásený len na jeden turnaj, a to Laver Cup koncom septembra v londýnskej O2 Aréne.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer #Mirka Federerová