Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Monfils má problémy po vakcíne. Už týždne nestál na kurte

Naposledy odohral súťažný zápas 31. januára na turnaji v Montpellieri. Následne vynechal francúzsky tenista Gael Monfils podujatia v Rotterdame, Dauhe a Dubaji. Na sociálnej sieti potvrdil, že to mohlo byť spôsobené treťou dávkou vakcíny proti koronavírusu.

23.02.2022 12:44
Gael Monfils Foto:
Gael Monfils v ekvilibristickej póze.
debata (28)

25. hráč svetového rebríčka sa zveril svojim fanúšikom na sociálnej sieti s prekvapujúcou informáciou kvôli tomu, že zdravotné problémy mu neumožnia štart v Davisovom pohári. „Bohužiaľ, budúci týždeň nebudem môcť hrať v Davisovom pohári. Dúfam, že sa budem môcť vrátiť na turnaje v USA,“ napísal Monfils.

Štvrťfinalista jaunuárového Australian Open nie je prvým francúzskym tenistom, ktorý priznal problémy kvôli očkovaniu. To totiž skomplikovalo kariéru aj Jerémymu Chardymu, ktorý v septembri minulého roka oľutoval svoje rozhodnutie dať sa zaočkovať.

Alexander Zverev Čítajte viac Pomiatol sa? Hviezdny Zverev zaútočil na rozhodcu raketou

„Je to ťažké, pretože neviem, ako dlho to bude trvať. Teraz sa moja sezóna zastavila a neviem, kedy znova začnem,“ skonštatoval vtedy Chardy. Na dvorci sa neobjavil od konca augusta, keď vypadol už v 1. kola US Open a predčasne ukončil sezónu.

Medzi francúzskymi tenistam je očkovanie veľmi diskutovanou témou. Jeden z najlepších deblistov na svete Pierre-Hugues Herbert je veľkým odporcom vakcinácie. Kvôli tomu, že je neočkovaný necestoval ani na prvý grandslamový turnaj roka, na Australian Open.

Tenisové hviezdy po rokoch... Spoznali by ste ich? Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
25, či 30 rokov je veľa aj málo. V živote...
28 debata chyba
Viac na túto tému: #Gael Monfils #Jeremy Chardy #Pierre-Hugues Herbert