Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Austrálske déjà vu? Djokovič sa opäť prihlásil na turnaj, ktorý žiada očkovanie

Svetová mužská tenisová jednotka Srb Novak Djokovič sa prihlásila na marcový turnaj ATP Masters 1000 v americkom Indian Wells (10.- 20. 3.).

10.02.2022 11:08
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (2)

Organizátori prestížneho podujatia budú od divákov vyžadovať doklad o úplnej zaočkovanosti proti koronavírusu a podobné by to malo byť aj u hráčov.

Turnaje ATP ani WTA vo všeobecnosti nevyžadujú od hráčov povinné očkovanie proti COVID-19. Podľa CDC musia byť cestujúci pre plnohodnotný vstup do USA plne zaočkovaní.

Novak Djokovič Čítajte aj Podvodník Djokovič? Srbská prokuratúra zareagovala na pochybnosti

Podobne ako u Američanov je to aj u protinožcov, nezaočkovaný Djokovič bol minulý mesiac zadržaný a nakoniec aj deportovaný z Austrálie za to, že nesplnil prísne očkovacie požiadavky tejto krajiny.

Dvadsaťnásobný grandslamový šampión od novembra 2021 neodohral ani jeden zápas. Na prestížnom turnaji v Kalifornii je Djokovič mimoriadne úspešný, vyhral ho päťkrát.

Dosiaľ posledné víťazstvo prišlo ešte v roku 2016. Od roku 2019 sa tam nepredstavil. Svetová jednotka by sa ešte predtým mala objaviť na turnaji v Dubaji v Spojených arabských emirátoch.

Novak Djokovič Čítajte aj Djokovič sa dá zaočkovať, tvrdí jeho životopisec. Čo je za náhlym obratom?

Hrať sa bude v posledný februárový týždeň, očkovanie tam nie je podmienkou účasti. Stačí jeden negatívny PCR test krátko pred turnajom.

Djokovič má s týmto podujatím veľké skúsenosti, rovnako päťkrát sa stal jeho celkovým víťazom.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič